YouTube отново започнаха да забраняват крипто видеа

0
youtube zabrana kripto
Купи и продай криптовалути

Youtube блокира още крипто видеа, само седмици след като призна, че алгоритмична грешка е причинила забрана на много видеоклипове и канали.

Още двама от така наречените “ютубъри” се обърнаха към Twitter, за да се оплачат от последващи проблеми, след като каналите им бяха възтановени.

Миналия месец, следмасово изтриване на крипто видеоклипове, крипто общността изпрати призив към Youtube. От платформата признаха, че изтриванията са грешка, обещавайки да възстановят премахнатите от тях видеоклипове „по погрешка“ и случая се категоризира като инцидент. Изглежда, че същото се е случило отново и един ютубър, наречен That Martini Guy, коментира:

Купи и продай криптовалути

“СПРЕТЕ ДА НАПАДАТЕ МОЯТ КАНАЛ!.. ТОВА Е ATAKA СРЕЩУ ЦЯЛАТА КРИПТО ОБЩНОСТ.”

Той не беше единственият. На 15-ти януари, крипто влогърът Davincij15 публикува в Twitter подобно съобщение и моли последователите си да помогнат. „И така, днес получих стачка за нарушаване на авторски права. Това очевидно е грешка, [но в момента] не мога да предавам или качвам видеоклипове. Моля, харесвайте и споделяйте, за да помогнете отново да отворят канала ми в YouTube“, каза той.

Оттогава стачката на Davincij15 бе премахната, но предупреждението остава на неговия канал. Според MMCrypto това също трябва да бъде премахнато, за да продължи да прави крипто съдържание, без да се страхува да загуби канала си.

Друг криптовалутен ютубър, Ivan On Tech, сподели следното: „YouTube е толкова важна платформа за криптовалутите и естествено място за изграждане на общността. Обичаме тази платформа. За съжаление процесът на стачка и обжалване е много непрозрачен. Понякога се усеща чувство за несправедливост, защото създателите на съдържание трябва да се разбунтуват в Twitter, за да привлекат вниманието на YouTube.”

Ivan On Tech видя платформата му да изчезва в коледните чистки, но оттогава тя е възстановена. Той разбра, че Twitter е един от най-добрите начини да привлече вниманието на гиганта за стрийминг на видеоклипове. Възможно ли е Twitter пак да се яви като спасител?

 

⚠️??  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ СЪС И БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ

?‍?‍?‍?ПОБЪРЗАЙТЕ ДА ОСИГУРИТЕ ПАСИВЕН ДОХОД НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!
100% ДОКАЗАНИ И РАБОТЕЩИ КОМПАНИИ

?РЕАЛНИ СОБСТВЕНИЦИ, БЕЗ ПОВЕЧЕ ПОНЦИ СХЕМИ, САМО ПРОВЕРЕНИ КОМПАНИИ! 

? ДНЕВНА ДОХОДНОСТ 0.6 -1.4% 
? МИНИМАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ – 100$ В БИТКОЙН
? ЕТО КАК ПЕЧЕЛИМ 4 ЦИФРЕНИ МЕСЕЧНИ СУМИ ВЕЧЕ НАД 5 ГОДИНИ! – ДОРИ ДОКАТО СПИМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ – КЛИКНИ ТУК И СЕ ЗАПОЗНАЙ С КОМПАНИИТЕ