Visa ще тества интегриране на Биткойн плащания от банките

Visa ще тества решение за интегриране на биткойн плащания от банките
Купи и продай криптовалути

Платежната компания Visa обяви , че тества набор от интерфейси за приложно програмиране (API), които ще позволят на традиционните банкови клиенти да купуват и продават цифрови активи като биткойн.

Първият участник в пилотния проект за API на Visa Crypto беше First Boulevard, дигитална банка, фокусирана върху афро-американската общност в САЩ.

„Разработването на API за криптовалута бележи следващата фаза на стратегията на Visa за цифрова валута за разширяване на ролята на компанията като мрежа от мрежи“ се казва в прессъобщението.

Купи и продай криптовалути

Според продуктовия директор Джак Форестел компанията е решила да направи платежната система „мост между цифровите валути и нейната глобална мрежа от 70 милиона търговци“.

Очаква се да стартира по-късно тази година.

„Като част от първоначалната си фаза на тестване и обучение, Visa ще проучи начините, по които финансовите институции, които нямат собствена инфраструктура за цифрова валута, могат да използват платформата на компанията за достъп до нарастващия свят на криптоактиви и блокчейн мрежи“, отбеляза гигантът за плащания.

Visa планира да свърже First Boulevard с дигиталната инфраструктура за съхранение на активи на Anchorage, партньорът на компанията, който наскоро получи национален банков лиценз от Службата на контролера на валутата (OCC) към Министерството на финансите на САЩ.

First Boulevard ще издаде и дебитна карта Visa с достъп до цифрови активи. Онлайн банката планира да включи обучение по финансова грамотност в своята платформа – разплащателна компания ще участва в създаването на образователни ресурси.

Преди това изпълнителният директор на Visa Алфред Кели заяви, че компанията планира да разшири участието си в индустрията за плащане на криптовалути чрез партньорства с оператори на портфейли и борси.

Реклама: Нашето ново инвестиционно предложение за пасивни доходи от крипто инвестиции.

Кратки характеристики, за повече информация относно инвестиционният проект, моля,  кликнете на снимката по – долу:

  • Pre launch период: Началото на Октомври 2020г. 
  • Официално представяне на компанията: Февруари 2021г.
  • Регистър на домейни: до 2024-05-11
  • Платежни системи:  BTC, ETH , LTC
  • Минимална инвестиция:  50 $
  • Минимално изтегляне  50 $ по всяко време
  • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
  • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица
  • Месечна доходност: 10/12/15% според закупеният пакет

antis capital

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми