Илон Мъск със странни шеги за биткойн в Twitter

0
169
илон мъск
Купи и продай криптовалути

Основателят на Tesla и SpaceX Илон Мъск публикува поредица от туитове за Биткойн, които изненадаха общността. Той дори бе назован като главен изпълнителен директор на Dogecoin. Част от шегите бяха относно думата „стоп“. В практиката на BDSM това е предварително договорена дума, която партньорите използват, за да спрат сесията.

Един от туитовете, Bitcoin е използван като такава дума.

Купи и продай криптовалути

 

За да няма съмнение относно контекста, беше публикувана несериозна картина.

 

„Биткойнът е почти същата глупост като фиатните пари“, гласи следващата публикация. След това в акаунта се появи дори туит за криптовалутата Dogecoin. Потребителите предполагат временно разбиване на паролата и неоторизиран достъп до профила.

Прочетете още: “Инвестиционната компания Jefferies зарязва злато в полза на биткойн”

 

Миналата година Мъск спечели комично състезание за първи април, в което потребителите бяха помолени да гласуват за най-подходящия кандидат за позицията на изпълнителен директор на Dogecoin.

„Dogecoin може да е любимата ми криптовалута. Той е доста готин – написа той в отговор.

През юли тази година Мъск обяви в Twitter за перспективата за използване на технологията Dogecoin като глобална финансова система. След неговия туит цената на токена се повиши със 17%.

Днешното съобщение също повиши цената на монетата.

Данни: TradingView.

Спомнете си, че през юли нападатели хакнаха акаунтите в Twitter на Илон Мъск, Бил Гейтс, Джеф Безос, изпълнителният директор на Binance Чангпенг Джао и много други. Те публикуваха там съобщения за фалшиво разпространение на 5000 BTC.

През ноември измамници от акаунта на Мъск в Twitter популяризираха измама с криптовалута.

 

телеграм cryptomaniabg

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми