(НОВО) Tradinginsight – пасивна доходност от криптовалути без заключване на депозита

0
(НОВО) Tradinginsight - пасивна доходност от криптовалути без заключване на депозита
Купи и продай криптовалути

Какво е Tradinginsight?

Tradinginsight е нова, иновативна платформа за пасивни доходи, стартирала на 21ви Март 2021г. Инвестираме своите криптовалути в различни автоматични търговски стратегии, срещу което получаваме всекидневна пасивна доходност. Историята е такава, че специалисти и софтуер, търгуват със средствата, които им даваме.

Според същността на нашата инвестиционна стратегия е най-важен периода на нашето включване в подобен тип високо доходни и високи рискови платформи. Основно правило е да инвестираме възможно по-рано след старта на въпросната платформа, така че това е огромен плюс и предимноство пред всички останали, които ще инвестират идните няколко месеца. Собственик на компанията (СЕО) е Paul Matthews. Екипът, стоящ зад проекта е описан в началната им страница като там са включени всички членове и техните длъжности.

Купи и продай криптовалути

Линк за регистрация: https://tradinginsight.ai/?partner=cryptomaniabg

Линк за нашия Телеграм чат, в който ще намерите отговор на въпросите, които имате: https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

Видове инвестиции

Пример: (START) – След избор на този инвестиционен план получавате 1.15% дневна лихва в период от 15 дни,  през които не можете да изтеглите депозираната сума, но сте свободни да теглите дневните начисления когато решите. Минималният депозит е в размер на около 25$ в различни криптовалути. Няма максимална сума за инвестиция. Общата доходност след изтичане на конкретните 15 дни ще бъде 117.28%, т.е 17.28% печалба за 15 дни. Ако след изтичането на първите 15 дни, закупим отново същия инвестиционен пакет, месечната чиста печалба ще се получи общо 34.56% След повторно изтичане на пакета. По същата система проследете и останалите видове пакети, където има по-висока доходност, по-високи минимални суми за участие и други преимущества.

Алгоритмична търговия

Арбитражна търговия

Пример: (ARBITRAGE) – След избор на този инвестиционен план получавате между 0,2-0.9% лихва в период между 6 и 24ч.,  през които не можете да изтеглите депозираната сума. Минималният депозит е в размер на 25$ в различни криптовалути. Няма максимална сума за инвестиция. Общата доходност след изтичане на конкретните 6-24ч. ще бъде между 100.2% и 100.9%, т.е между 0.2% и 0.9% печалба за ден. Ако след изтичането на деня, закупим отново същия инвестиционен пакет, месечната чиста печалба ще се получи доста добра сума, която не е фискирана и не можем да споделим с Вас. Плюсовете тук са, че заключването на депозита е само за ден и имаме всекидневна натрупваща се сложна лихва ако не теглим начисленията си.

 

 

Market Making – стратегия

Пример: (Easy Ultim) – След избор на този инвестиционен план получавате 0,576% фиксирана дневна доходност за 24ч.,  няма заключване на депозираната сума. Минималният депозит е в размер на 25$ в различни криптовалути. Максималната сума за инвестиция е 999$. Общата доходност след изтичане на 24ч. ще бъде между 100.576%, т.е между 0.576% печалба за ден. Отново работим със сложна лихва.

 

 

Видовете криптовалута, с които можем да направим депозит

Направихме депозит от борсата Binance, чрез Tether TRC-20 мрежата за фиксирана такса 1$, т.е дори да депозирате 100 000$ – таксата за трасфера ще бъде 1$, което е доста добре в сравнение с таксите на много други инвестиционни платформи, в които сме участвали.

 

Маркетинг – Печалби от препоръки на платформата

 

Този тип инвестиционни платформи обикновено използват мулти левъл маркетинг за набиране на популярност и привличане на инвеститори. Собствениците на платформата отделят суми от приходите си за възнаграждаване на тези, които изграждат свои екипи. Тук системата, по която ни се плаща е Линейна. Според сумата, която инвестираме, имаме достъп до различна дълбочина на хората, от които печелим. Ниво 1 са нашите директни партньори, ниво 2 са партньорите на нашите партньори, ниво 3 и така до възможни 8 нива в дълбочина за солидните инвеститори. Нека споделим снимка, която в последствие ще обясним.

Линк за регистрация: https://tradinginsight.ai/?partner=cryptomaniabg

Линк за нашия Телеграм чат, в който ще намерите отговор на въпросите, които имате: https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

 

 

На снимката виждаме различни нива, които можем да постигнем, от 1 до 8.

За постигането на всяко ниво има парична награда от 20$ – ниво 2, до 20000$ – Ниво 8. Кое ниво ще бъдем зависи от личната ни инвестиция и от това на каква стойност са депозитите на хората, които сме поканили пряко (ниво 1). Стойностите можете да разгледате в предходната картинка. Според нивото, което достигнем имаме и друга сериозна печалба, а именно нови нива в дълбочина на нашата партньорска мрежа, от които можем да печелим.

Видовете печалби, са няколко, според вида инвестиция, която направят нашите партньори. Ако инвестират в Алгоритмичната търговия, получаваме % от техният депозит, ако пък инвестират в Арбитражната или Маркет Мейкинг стратегията, ще получим процент от доходността, която получават те от своите инвестиции в платформата. Всеки следващ процент на картинката е следващо ниво в дълбочина, което получаваме.

Сумите, които биха могли да се изкарат при прилагане на нашата система на работа с подобен тип високо доходни инвестиционни проекти, са внушителни, но е важно да сте информирани. Задължително прочетете ТАЗИ статия, след като приключите с текущото ревю.

Основни спомагателни видеа за Tradinginsight

Линк за регистрация: https://tradinginsight.ai/?partner=cryptomaniabg

Линк за нашия Телеграм чат, в който ще намерите отговор на въпросите, които имате: https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук