Система на работа с високо доходни инвестиционни възможности. 

0
455
Система за пасивни доходи

Здравейте скъпи читатели, в тези материали ще поговорим повече за нашата система на работа и ще обясним всички проблеми, които тя решава при Вашите онлайн, високо доходни инвестиции. Предполагаме, че много от Вас са губили суми на подобни места, но защо? Дали всички губят? След като този тип проекти съществуват още преди да има интернет и продължават да го правят и сега, следователно трябва ли да има хора,които печелят? Ще започнем с няколко реда по тази тема.

 1. Високо доходни инвестиционни компании

Подобен тип компании се появяват и изчезват многократно, всяка година. Те са създадени с цел – собствениците на компанията да развият бизнес идеята си и да си тръгнат с голяма парична сума, която ще съберат от своите инвеститори. Дори и тяхната цел първоначално да не е такава и да извършват реална финансова дейност с парите, които сме им поверили, винаги се намира институция и/или орган на реда, който да ги притисне и да желае множество документи и пари за да позволи на собственика на компанията да продължи да упражнява дейността си. В такъв случай отново компанията “х” изчезва. Другия вариант подобна компания да изчезне е поради алчността на хората, стоящи зад нея. Ако Вие разполагате с няколко милиона долара, събрани от непознати хора, знаете ли какво бихте направили? Дохода в такива компании варира оптимално между 10-30% лихва месечно. Има и такива, които плащат подобни проценти ДНЕВНО, но те издържат само няколко дни на пазара и изчезват. Избягвайте всичко, което Ви носи повече от споменатите проценти по-горе.

Принципът е простичък – когато новите пари и инвеститори, постъпващи в компанията, станат по-малко от парите, които настоящите инвеститори теглят, компанията затваря врати и спира изплащанията. От тук вадим добър извод – търсим компания със силен Маркетинг (търси се предварително и по вътрешна информация, а не чак когато компанията е показала добрър маркетинг.)

2. Можем ли да печелим дългосрочно от подобни компании и да открием вратичката в тази система?

Пасивни доходи от криптовалути

Нашият отговор е: КАТЕГОРИЧНО ДА, МОЖЕМ! 

Правилата са простички, но за да се достигне до тях от личен опит са нужни много загуби и дългогодишен опит в тази индустрия. Ние от Крипто Мания България предлагаме прекрасна система на диверсификация, с която печелим успешно стотици проценти доходност всяка година, при това напълно пасивно! Доказваме резултатите си няколко години назад и показваме нагледно как се случват нещата сега. Ако следвате всички наши правила, Ви гарантираме дългосрочни успехи и максимално занижен риск в тази индустрия.

 • Първото и най-важно правило е да не сме алчни. Алчността и емоциите като цяло са най-големите врагове на всеки инвеститор, особено в този тип компании.
 • Второто правило, което помага в 100% от случаите е да се включвате в дадена компания възможно по-рано след нейното пускане на пазара, но никога не го правете на сляпо,а се обърнете към по-вещ човек от вас в тази тема, защото 90% от този тип проекти изчезват в първите няколко месеца/понякога седмици. Огромна грешка, която наблюдаваме от години е хората да следят дадена компания и да чакат тя да се докаже на пазара. Тук това не работи, защото в повечето случаи докато изчкатате да Ви се докаже нещо, вече ще е прекалено късно за нови инвестиции и няма да имате техническото време да си избиете дори собствения депозит.
 • Никога не вярвайте на това, което Ви показват, защото те Ви показват това, което искате да видите. Много лесно е да залъжеш човек, който търси лесни и бързи пари, а ти му ги даваш вече няколко месеца. Има хора, които лесно се увличат и започват да вярват сляпо в дадената компания и нейните собственици, канят нови инвеститори, когато вече е късно, а новите от своя страна губят пари, защото компанията изчезва. Внимавайте с какви хора работите!
 • До възвръщане на първоначалната инвестиция теглете всички свои пасивни доходи редовно към собствен външен портфейл. Никога не поемайте риск с реинвестиции, поне не и докато не сте върнали собствените си инвестиции. Това също е много важна част от нашите изводи през годините опит.
 • Нищо, което работи добре няма да бъде променено. Оглеждайте се за червени флагове, които компаниите показват в повечето случаи преди да изчезнат. С повечето инвестиционни компании, с които сме работили, сме наблюдавали редица промени преди тяхното приключване. Забележите ли резки промени в правилата на компанията, в минималния вход за депозит, в минималното изтегляне, да срязват някои от видовете бонуси и каквито и да било промени и гръмки заглавия, и обещания – краят наближава.
 • Винаги участвайте в дадена компания с такава част от общия си капитал, каквато можете да си позволите да загубите. Тук идва и системата ни на работа с множеството от компании и алткойн предвиждания, които правим. Ще поговорим повече за нея в следващите редове.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Система на работа с високо доходни инвестиционии компании.

Основа – средният полуживот на компаниите, в които сме участвали е между 1 година и 2 години и половина. Според скоростта на маркетинга и собствениците, стоящи зад въпросната компания преценяме още по-детайлно до кога и как да се работи с нея.

Вътрешна информация – знаем за някои от компаниите, с които работим, още преди тяхното пускане. Т.е сме вътре от първите им ден/седмица на пазара. Знаем кои ще са световните лидери, които ще участват там. Знаем приблизително каква цел биха имали собствениците, стоящи зад проекта и какви суми ще са апетитни за тях. Собствениците на подобни системи са едни и същи през годините назад и са взаимно свързани в огромен процент от случаите. Един начинаещ в тази индустрия няма как да го знае и задължително ще му е нужно компетентно мнение. П.С – Много от хората с опит и компетентните хора по групите също няма да го направят за Вас, защото печелят от Вас и не им пука кога и къде ще инвестирате. Важното е да вземат комисионна от компанията!

Диверсификация – разпределението на риска при нас е много добро. Никога не се вкопчваме в една компания от нейното създаване до нейният край. Включваме се най-много 2 месеца след официалното и откриване и представяне пред публика, теглим докато не излезем на 0 и продължаваме да теглим, но без да каним нови хора, докато компанията плаща. За да може дори последният поканен от нас, да не поема допълнителен риск, свързан с наближаващия край на текущата инвестиционна компания и да има нужното техническо време да излезе на печалба.

Правете разлика между официално откриване / представяне на компания и pre launch периода и. Инвестираме в периода за предварителни тестове и пускане на компанията и работим по партньорските си мрежи до 2 месеца след официалното откриване на компанията.

На всеки няколко месеца получаваме/те информация за нова компания, с която ще работим. Линк за компанията се пуска в нашите информационни канали в Телеграм чата ни, във Фейсбук групите и страницата ни и на лично съобщение на лидерите в нашата организация. Разбира се лидерите са първи, за да се спази подредбата на хората им към момента. В рамките на 1 календарна година портфолиото Ви може да наброява над 3-4 инвестиционни компании, от всяка от които да теглите напълно пасивни доходи. Молим всеки, който има екип и счита себе си за лидер, да влезе в нужната дълбочина и да ни предостави нужният списък с хората си, които ще го следват за напред в новите компании. Това го изискваме с цел чужди партньори да НЕ попадат директно в нашите партньорски мрежи, а да следват винаги хората, от които са разбрали за нас. Очакваме Вашите съобщения!

Алткойн предвиждания (алтернативни монети)

Освен, че инвестираме и теглим пасивно от тези проекти, ние предлагаме и информация за закупуване на определени алтернативни криптовалути (алткойни). Отново с 3 годишна история огромна част от сигналите ни са с впечатляващи резултати. В срок до 3-4 месеца, алткойна, който покажем, вдига своята цена минимум двойно. За създаващите се възходящи трендове на даден алткойн се знае предварително. Нали все пак се създават от някой? Още преди всички youtube канали да заговорят за монетата “х”, още преди онлайн новинарските блогове да започнат да пишат за въпросната монета, преди сигналите по групите да тръгнат, ние имаме информацията и чакаме търпеливо. Ако искате да имате достъп до подобна информация и да сте част от акулите на пазара, ние сме насреща!

Парите, които теглим от компаниите ги разпределяме в алткойни (на месец по 1 криптовалута), част от които удвояват/утрояват цените си за няколко месеца. Обръщаме около 70% от алткойна обратно към Биткойн, а останалите 30% ги държим дългосрочно (6-12-24-36 месеца) с цел х10-х50, според монетата. Продължаваме да купуваме алтернативни криптовалути с парите от компаниите и да увеличаваме количеството си Биткойн. Той е в основата на всичко! Дръжте основен процент от криптото си винаги в Биткойн. Получава се средно – удвояване на депозираната сума от компания и последващо удвояване на сумата в алткойни. Последваща инвестиция в нова инвестиционна компания, продължаващо теглене на пасивни доходи от първата компания, разпределение в алткойни и така до върха!

Защитени сме максимално, защото по над 5 годишната статистика, която сме си направили няма как да се загуби цялата сума, с която стартираме. Дори и с някоя компания/алткойн да се случи нещо, ние покриваме загубата с останалите и отново сме на печалба. Единственият проблем би станал ако се случи цялостен спад в крипто пазара, но над това нямаме контрол. Звучи страхотно нали? И е така наистина!

Какво печелим ние като Ви споделяме тази информация ?

 

На първо място, ние сме тук за да Ви научим как да НЕ си губите парите в интернет, защото ни омръзна да гледаме как алчни и некомпетенетни “Лидери” на екипи продължават да набутват мили хора, в опита си да изкарат някой лев. Противното в случая е, че това са хора с опит, които вършат тази работа от години и продължават да работят крайно НЕморално със своите последователи. Това са точно онези, които биха Ви промотирали компания на 1 година и нагоре и да твърдят, че точно тази компания е различна и ще Ви промени живота. ВНИМАНИЕ! ВСИЧКИ ПОДОБНИ КОМПАНИИ ЗАВЪРШВАТ ПО ЕДНАКЪВ НАЧИН И СРЕДНИЯТ ИМ ЖИВОТ Е ГОДИНА И ПОЛОВИНА. Един мотивиран човек с единствените си спестени 1000 лв. ще ги инвестира в такава компания с безброй агитации и обещания и след като ги загуби, никога повече няма да инвестира, и ще мисли всички за измамници. Кому е нужно това, при това за една комисионна? След като Ви даваме варианта нагледно и Ви доказваме, че по тази система постигаме страхотни успехи, защо тогава трябва да се стига до там хората да губят последните си пари? Това е нашата мисия, подкрепете ни! 

След като изяснихме каузата си нека да споделим и останалата част от информацията.

Как печелим по над 1000$ дневно, като дневният ни рекорд е над 9000$.

Пододен тип компании имат пирамидално структурирани партньорски мрежи. Вместо компанията да плаща за реклама, тя решава да работи на МЛМ (MULTI LEVEL MARKETING) принцип. Това е маркетинг в много нива. Плащането на компанията се извършва пряко към Вас, когато доведете нов инвеститор при нея. Това е продажба – Ниво 1. Ако Вашият инвеститор доведе свой – това е Ниво 2 и компанията ни плаща и за него. По този начин възможните печалби за реализиране са огромни и работата в дълбочина понякога достига и 10 Нива. Имаме връзки с хора, които изкарват по над 40000$ ДНЕВНО от подобна работа и имат стотици хиляди последователи. Мулти левъл маркетинга е развит на оргомни нива и тепърва предстои да се развива в пъти. При последното заключване на цял свят заради COVID-19, едни от малкото незасегнати бизнеси, при това и развиващи се, бяха онлайн магазините и МЛМ индустрията. Бъдещето там е огромно и това Ви го гарантираме. Хората, станали милионери и милиардери в тази ниша вече са десетки хиляди и броят им нараства с всеки изминал ден.

Вариантите да извършвате подобна работа са два:

 1. Предаване на нашата система на работа, пълното обучение и обясняване на хората в пълна дълбочина какъв всъщност е риска при тези инвестиции и как да го избягваме и намаляме. Този вариант Ви гарантира огромни успехи, защото ще сте 100% честни с хората и ще се грижите за тях  и тяхното финансово състояние. Променили сме стотици животи, благодарение на нашата работа по представяне на подобни инвестиционии компании. Огромен плюс в случая е, че веднъж изградили ли сте своя партньорска мрежа и грижите ли се за нея в дълбочина ще имате възможността тези хора да инвестират навсякъде с Вас, защото системата, която им споделяте и показвате е реално работеща и ги защитава максимално. При варианта долу, това не се случва, там е нужно след всяка загуба да търсите нови и нови хора, които не са се парили и биха рискували на сляпо отново. Старите инвеститори пък ги губите и като приятели и като клиенти.
 2. Да бъдете като всички онези, които показват само розовата страна и обеждават колко добра и безупречна е компанията, в която работят. Тогава обаче това е умишлено подвеждане на хора, които нямат информацията, която Ви даваме в момента. Със сигурност Ви съветваме да изберете първия вариант и да го предадете на възможно повече от своите настоящи и бъдещи партньори. Избягвайте хората и “лидерите” от втория тип – няма да Ви донесат нищо добро!

Какво печелите Вие от тази информация?

 1. Системна за пасивни доходи, която Ви гарантира минимум 400% годишна доходност.
 2. Разбирателство над това как функционират подобен тип системи.
 3. Система, с която няма да Ви се налага да презентирате определена компания. Предаването на системата става много лесно и се разбира сравнително лесно дори и от по-възрастни хора.
 4. Работите 100% МОРАЛНО и ЧЕСТНО с хората.
 5. Защита на парите и диверсификация между 3-4 компании и над 10 алткойн сигнала годишно.
 6. Пълна обучителна система, за която ще получите достъп в раздел Обучения в менюто на сайта. Внимание: обучителните материали са предназначени само за текущи инвеститори в някоя от компаниите, които сме Ви представили.
 7. Занимавате се с екологично чист бизнес, който по никакъв начин не вреди на хората и природата по света.
 8. Работите от всяко място по света, нужни са Ви само телефон/лаптоп и интернет.

И всичко това напълно БЕЗПЛАТНО, ЛЕГАЛНО И МОРАЛНО!

Следващи обучителни материали ще откриете в раздел Обучения в менюто на сайта.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Моля прочетете споделената информация в следния ред:

 1. Система на работа с високо доходни инвестиционни компании. 
 2. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 1

 3. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 2
 4. 10-те най-големи грешки в сферата на продажбите – урок 3

 5. Лидерство – Бъди истински лидер на екип – урок 4