QubitTech – Пасивни доходи с квантови технологии

0
404
qubittech passive income пасивни доходи от криптовалути

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Много важна подробност е, че компанията притежава Европейски лиценз за
дейността си, регистрирана в Естония. Преминала успешно одит за застрахователен проект на стойност $ 100 милиона. Одитът е проведен от Британска компания. Можете да го откриете в секцията с множество документи в сайта на QubitTech.

 • Официален старт: 01 юни 2020 г.
 • Регистър на домейни 2 години: 2020–2022
 • Платежни системи:  BTC, ETH , Дебитни карти
 • Минимална инвестиция:  100 $
 • Минимално изтегляне  10 $
 • Такса за теглене: 2,5%
 • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
 • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица

Заеми своята позиция в QubitTech още сега.

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

Пасивни доходи от криптовалути
QubitTech е количествен хедж фонд, представен от група опитни професионалисти в областта на управление на активи с над десетилетие опит както на традиционните, така и на цифровите пазари.QubitTech е компания, вдъхновена от най-авангардните технологии. QubitTech вярва, че технологията на blockchain ще бъде следващото голямо нещо след приемането на масовият интернет и криптовалутите ще станат нещо много по-голямо от просто спекулативни активи. Към днешна дата пазарът на криптовалути позволява на QubitTech да генерира печалба, несравнима от операциите на традиционните пазари чрез прилагане на интелигентни алгоритмични системи за търговия, следващо ниво на анализ на данни и квантови технологии, докато високата нестабилност на пазара на криптовалути работи в полза на компанията.
QubitTech управлява нашите инвестиции като разпределя портфолиото си в 3 основни направления.
– 28% алгоритмична високочестотна търговия на крипто пазара.
– 22% търговия на крипто пазара от професионални трейдъри.
– 50% допълнителни инвестиции в активи, които осигуряват
максимална доходност и диверсификация на портфолиото.
Екипът на компанията също така споделя своя акаунт в Trading view,
където може да видим тяхното портфолио и репорти за резултатите, които постигат с нашите инвестиции.

Разработчиците

Екипът стоящ зад qubittech

Висшият мениджмънт на QubitTech е екип, ръководен от изпълнителния директор Грег Лимон: съосновател и акционер на базираната в Торонто DigiMax Global, която помага на компании от цял ​​свят ефективно да провеждат STOs (State Trading Organizations). Грег проведе два успешни IPOs (Initial Public Offering), участва в многобройни стартъп проекти (Над 2 милиарда щатски долара са събраните средства според доклади). Изключителният усет на Грег за нуждите на пазара, креативното и плавно стратегическо планиране позволи лично да набере над 300 милиона щатски долара за успешно стартиране на многобройни стартъпи, които сега процъфтяват на световната бизнес сцена.

Заеми своята позиция в QubitTech още сега.

Присъедини се към нашата Фейсбук група, създадена специално за компанията и задай своите въпроси.

Топ прозрачно интервю с Greg Lemon – (CEO ) на компанията. 

Froystein Bakke (Chief of sales department) – известен топ МЛМ лидер,
който е постигнал оборот $ 2 билиона в предходната компания, в която е
участвал. В QUBITTECH е отговорен за изграждането на маркетинг плана.

Per Lind – fund advisor Той е създателят на криптовалутата IOTA и
компанията Toridion, компания за разработка на софтуери. Софтуерите на
тази компания от много корпорации по света.

разработчиците на quibittech

QubitTech се гордее, че Allan Ablang пое ролята на директор по технологиите и старши мениджър по информационни технологии, с богат опит в управлението на програми, разработването на софтуер, управлението на проекти и дизайна им. Изследване на проекти в областта на разработката на софтуер, информационни системи, телекомуникации, обслужване на клиенти, финанси и производствена среда. Allan има предимството да работи за такива компании като Microsoft, многобройни технологични компании в Сингапур и Малайзия, беше водещ разработчик в екипа, който създаде и разработи Системи за канадско посолство във Филипините.

Бъдещи стъпки

Бъдещите планове на QubitTech са съсредоточени върху бързо наближаващата ера на квантовите компютри, компанията проучва нюансите на постквантовата криптография и въздействията, които квантовите изчисления могат да окажат върху индустрията на блокчейн и цифрови активи. Пътната карта на QubitTech включва разработването на квантоустойчив блокчейн, който ще послужи като опора за най-широкото разнообразие от услуги, използващи предимствата на технологията за блокчейн, но все пак способни да издържат на всяка заплаха, която може да донесе масовото приемане на квантовите изчисления.

Детайли за компанията и технологиите

QubitTech вече използва предимствата на квантовите технологии, печелейки сериозно предимство пред конкуренцията като стартира взаимно изгодно партньорство с Toridion, основана от Per Lind и Scot Foreshaw. QubitTech алгоритмите за търговия бяха първите приели иновативните квантови невронни мрежи на Toridion (TQNN), с мощна алтернатива на традиционните невронни мрежи (NN), които използват принципите на квантовата суперпозиция, заплитането и теорията на квантовата информация, за да доставят нов вид машинна система за обучение. Често може директно да замени и в някои случаи да изпълнява определени задачи, които класическият трейдър не може. Подобно внедряване позволи наистина да се засили способността на търговските роботи QubitTech, да реагират и да се адаптират към пазара, да научат моделите и да коригират стратегии в движение, правейки голяма стъпка до създаването на това, което мислим за изкуствен интелект.

Стратегията за развитие на QubitTech предполага създаването на квантов ускорител на бизнеса, помагайки на компаниите и стартиращите фирми, които изучават и работят с квантови изчисления, да намерят реални случаи на използване на своите системи като помагат за изграждането на информираността чрез бързо развиващата се общност и финансира процеса на развитие на най-обещаващи идеи.

Видове инвестиционни пакети

1. Margin Trading Contract

Договор за маржин търговия

 • Месечна печалба около 25% в USDT
 • Общ доход 250% в щатски долари
 • Начисляване на печалба всеки ден (7 ден / седмица)
 • Минимална инвестиция: 100 $
 • Минимално теглене 10 $
 • Печалбата може да се тегли всеки ден
 • Има функция Надстройка до по-висок пакет
Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là goi-1-1024x522.jpg
Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là goi-3-1024x591.jpg

Ето някои от ежедневните печалби на този робот.

Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là profit-qubittech-1024x282.jpg

2. Trading Robot

Търговски робот

Получавате възможност да свържете системата чрез API към личния си акаунт (на борсата Bitfinex или Binance) и да действате независимо и подсигурено като печелите пари от своя робот, а средствата Ви са си във ваши лични сметки по борсите.

=> Търговия с роботи чрез API печалба около 7% на месец

Търговията чрез API ще бъде достъпна на по-късен етап. Margin Trading Contracts могат да бъдат закупени, като най-малкият пакет е на стойност от 100 $.

Линк към сайта – Регистрация и/или обзор в компанията.

Присъедини се към нашата Фейсбук група, създадена специално за компанията и задай своите въпроси.

Партньорска програма и видове бонуси от работата с клиенти на компанията

В рамките на партньорската програма на компанията всеки партньор на QubitTech има шанс да изгради успешна кариера като агент на компанията, както и да получи много парични бонуси за работата си с клиенти. Сега ще разгледаме и всеки един от бонусите по отделно.

1. Бонус за бърз старт

 • На всеки 15 дни след активиране на нов акаунт имате шанс да вземете безплатен инвестиционен пакет от $ 100 до $ 100 000, след като поканите 4 партньора. От компанията ще получите пакета с най-ниска стойност от първите Ви 4 лични продажби. Поканили сте 4 човека (3ма с депозит от по 1000 долара и един с депозит от 100$), компанията ще ви даде бонус оп 100$ като награда (стойността на най-малкия пакет).
 • Тази оферта може да бъде изпълнена 2 пъти.
 • Безплатните пакети също работят като всички останали, докато печалбата е 250% от първоначалната номинална стойност. ( 1000$ пакет работи докато ви донесе 2500$ чисти приходи), след което пакета изчезва и не се връща допълнително към останалата сума /нека не бъдем нагли./ 🙂
Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là quick-bonus-1024x389.jpg

2. Директен и бинарен бонус

 • За да активирате бинарният бонус, трябва да имате по един партньор на десния крак и един на левия крак.
 • Бинарен бонус се присъжда ежедневно, ако партньорите на Qubit Tech имат достатъчно точки на левия и десния крак.
 • Начислението на парите от този бонус става като в по-слабият крак точките се нулират, вадят се от другия крак, а процента бонус се изчислява върху слабата страна.

ПРИМЕР ЗА РАБОТАТА НА БИНАРНАТА СИСТЕМА

Имате партньор във вашата дясна страна с 1000$ (т.е имате 1000 точки в дясната си страна)

Включвате нов партньор във Вашата лява страна на структурата за да усвоите точките от партньора си, който се намира в дясно. Включвате левият човек с пакет от 500$.

Веднага усвоявате % БИНАРЕН БОНУС (8-9-10-12% Според пакета, който сте си закупили) ( от по-слабата си страна (8% от 500$ = 40$ комисионна за вас),  от дясно остават 500 точки, (1000т. – 500т.) а от ляво остават 0т. (500-500т. )

Вашата следваща цел е да намерите нов партньор, който да включите във вашата слаба страна, за да усвоите точките, които имате останали в другата. (имате останали 500т. от дясно и 0 в ляво). Така гоним баланса за напред, за да не дойде момента, в който в лявата си част на структурата имаме 10000+ точки, а в дясно нямаме вече хора, които да запишем.

Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là direct-bonus-1024x358.jpg

Заеми своята позиция в QubitTech още сега.

Присъедини се към нашата Фейсбук група, създадена специално за компанията и задай своите въпроси.

Rank Bonus & Matching Bonus

Matching Bonus

се начислява като (%) от бинарните бонуси, получени от преките партньори на агента на фонда. Броят на активните линии за получаване на съответстващ бонус зависи от постигнатия ранг и може да включва до 10 нива в дълбочина.

 Matching Bonus

(Кратък пример) 

Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là binary-qt-2-1024x554.jpg

Условия за постигане на бонус за ранг

За постигане на ранг е важно да се постигне пропорцията между двата крака. За да се изчисли бинарната пропорция, се взема предвид обемът на вашите преки партньори (без обема на спонсорите). Най-големият и най-малкият личен бинарен обем на краката може да бъде както в левия, така и в десния крак.

Hình ảnh này chưa có thuộc tính alt; tên tệp của nó là dieu-kien-nhanbonus.jpg

Офис бонус

Линк към сайта – Регистрация и/или обзор в компанията.

Партньорите, които са достигнали ранг 4 (по Binary програма), също имат право да участват в нашата програма за Office. QubitTech ще ви предостави маркетингови материали и ще покрие частични разходи по откриването на ваши собствен офис, като представител на компанията, какво по-готино от това хора?!

Лични доказателства за плащане

 

Как да се присъединя и да инвестирам?

За да се присъедините към Qubit Tech, кликнете върху линка:

Заеми своята позиция в QubitTech още сега.

Попълнете всичките си данни. Ще получите имейл с връзката за потвърждение.

След като потвърдите регистрацията си, можете да закупите пакет.

Кликнете върху пакета, който искате да закупите и след това платете с Bitcoin или Ethereum.

Това е! Честита печалба!

ПРАВИЛА ЗА МИНИМИЗИРАНЕ НА РИСКА

Заключение

Qubit Tech е компания, която предоставя иновации в света на инвестициите, с всички използвани системи или технологии на едно място,  позволяващи на инвеститорите да постигнат максимален резултат в своите инвестиции. Най-доброто определено предстои, тъй като компанията е на само 2 седмици! Надяваме се, че със статията, която написахме сме обгърнали абсолютно всичко свързано със компанията и нейните собственици. Определено всичко изглежда повече от добре и с удоволствие направихме нашата инвестиция в платформата!

Метод и система на работа с подобни инвестиционни проекти

Тъй като е много важно всеки един да бъде запознат на 100% с риска, който се поема, е много важно да обясним каква система на работа се изпозлва тук.

Подобни компании, сайтове, проекти и т.н винаги намират своя край по един, или друг начин. Точно поради тази причина сме изградили система, която следваме за да намалим риска на максимум и да живеем един много по-добър живот.

Тъй като компанията е едва на 2 месеца и дори още не е стартирала официално, риска към момента за нас е ПОД МИНИМУМА. Имаме достатъчно време да изкараме доста добри печалби, след което да напуснем компанията преди да е затворила врати. В общият случай УДВОЯВАМЕ ПАРИТЕ СИ във всяка една компания, след което излизаме и влизаме във следващата.

Тъй като преди повече от година и половина на 8ми Март 2019г. споделихме с вас за компанията Арбистар

ВСИЧКИ, КОИТО НИ СЛЕДВАТ ВЕЧЕ СА СИ УДВОИЛИ , НЯКОИ СА УТРОИЛИ, ДРУГИ СА НАПРАВИЛИ ДОРИ Х5 И Х10 НА ДЕПОЗИТИТЕ СИ – мислим ,че е време да изкараме хората си масово от там и да ги вкараме в една нова, просперираща компания с огромен потенциал за развитие, а именно PGI!

Е сега, след като вече ви доказахме и показахме каква е нашата система оставаме крайното решение на ВАС. Искате ли да печелите напълно пасивни доходи за напред с нас, без дори да се налага да си мърдате пръста, то винаги ще има още едно място за Вас в нашият екип.

Благодарим Ви за отделеното внимание, желаем ви много щастие, здраве и сбъднати мечти!

Присъедини се към нашата Фейсбук група, създадена специално за компанията и задай своите въпроси.

За Qubit Tech:
Уебсайт: Линк към сайта – Регистрация и/или обзор в компанията.
Facebook: https://www.facebook.com/qubitofficial
Telegram Channel: https://t.me/qubittech
Telegram Chat Chat: https://t.me / QUBITTECHchat
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGMOzS35QVCgzAKzdnZsJAw
WhitePapper: https://cdn.qbi.ai/qbstatic/investor/docs/QubitTech-WP.pdf?v=202004121820

За нас:

Ние не сме финансов, или инвестиционен посредник! Цялата налична информация, която споделяме с Вас е напълно с информативна цел, моля проучете внимателно всичко прочетено и задължително инвестирайте толкова, колкото можете да си позволите да загубите!