Mind.Capital – един от най-перспективните инвестиционни проекти за момента

0
5370

Здравейте, представямe Ви един от най-перспективните проекти за момента
MindCapital 

РЕГИСТРАЦИЯ В MIND.CAPITAL

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

Пасивни доходи от криптовалути

СОБСТВЕНИК НА ПРОЕКТА

Основата на проекта седи Гонзало Гарсия Пелайо, който е известен с прякора Кралят на рулетката. Преди години е успял да разбие модела на печалбите в казината чрез сложни математически изчисления. По този начин заедно със семейството си изкарват доста пари от залагания на рулетките.

На снимката по-долу еГонсало Гарсия-Пелайо, изпълнителен директор. Той изнася лекция в университет в Испания, седнал отдясно.

Кой е Гонсало Гарсия-Пелайо?
– Благодарение на неговият математически алгоритъм, който е създал за 100% автоматизиран начин, всички членове на Mind Capital да получават пасивен доход.
– Написани са книги и са направени документални филми за него.
– Sony Entertainment направи филм за живота му. И за това как той използва своите математически умения, за да победи много от казината в Лас Вегас, Европа…
– Личност в Испания и може да бъде видян по испански телевизионни предавания, интервюта и разговори.
И сега той използва своите математически умения,за да приложи кода който е разбил, когато става въпрос за търговия с Fiat Currency срещу Bitcoin. Той създаде начин, при който гарантирано да реализира печалба, когато компанията му пуска търговия.

Какво е MIND CAPITAL

MindCapital е първата в света Крипто-Фиатна платформа. Проект е за изцяло пасивна доходност, който печели от търговия с крипто валути и разликата в цените на валутният пазар.

Доходността е между 0.7- 1.4 % дневно 5 дни в седмицата

Депозит от минимум 100$ до 100 000 $
Депозита ви се блокира за 3 месеца – няма възможност да се изтегли преди това.
Депозирането в мометна е възможно само в Биткойни.
След депозиране има заложен период на активация от 2-3 работни дни преди да започнете да получвате печалба.
Тегленето става при минимално 50$ и е почти мигновенно. Очевидно е налична автоматизирана система за разплащания.
При тегленето има малка такса – около 3%

 

Реинвест, сложна лихва и как да увеличим печалбите си

Има въжможност да се зададе реинвест в платформата. Но това отново става при минимални 100$, Тоест при натрупана от вас печалба 100$ тя автоматично се реинвестира ( ако сте задали тази опция), но не и преди това. Чрез няколко поетапни реинвестиции пожем да развием акаутите си до ниво на пасивни доходи, до което не сме и мечтали!

РЕГИСТРАЦИЯ В MIND.CAPITAL

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

Реферална система и регистрация.

За препоръчан приятел компанията ни възнаграждава с малък % от спечеленото.
За приемер при заработка от 88 цента – при 100$ депозит, спонсора получва 7 цента. Тази сума не се взима от капитала или заработката на депозиралият, но от направените отчисления за компанията. Нивата на реферални заработки са 10,а именно: 8-4-3-3-2-2-2-2-2-2%

Отчетност

Има доста подробна статистика, колко е спечелила компанията и колко получваме ние. Около 1/3 от печалбата остава, за компанията, която после разпределя част от нея за рефералната програма.
Чисто като доходност на капитала се получава около 20% месечно.

Проекта все още не е пуснат официално макар че работи. До скоро се правеха промени по сайта, по рефералната система, за момента няма налични документи и инструкции на други езици освен на испански.
Очакваме до официалното пускане да се въведе и възможност да се депозира чрез карта, както вече е заложено в самата платформа.Платформата е иключително лесна за навигиранe, инвестиране и теглене.Един минус е наличието на възможност за инвестиране само чрез Биткойн. Въпреки това обаче леснотата на инвестиция прави палтформата като една от най-добрите в своя род.
За регистриране:

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

Пояснения от Гонсало, който разбира испански е с предимство
https://www.youtube.com/watch?v=SRkHdCksF5o&feature=youtu.be