Клубът на мултимилионерите инвестира в биткойни преди изборите в САЩ

0
123
Купи и продай криптовалути

Членовете на Tiger 21, са инвестирали поне 100 милиона долара в биткойн, сребро и акции за добив на злато като застраховка срещу победата на Джо Байдън на президентските избори в САЩ. Bloomberg пише за това .

„На фона на почти нулевите лихви на дълговите пазари и несигурността, мнозина увеличават дела си от злато и биткойн“, каза Ави Вайнтрауб, президент на компаниите за недвижими имоти The Weintraub и шеф на Tiger 21 в Маями.

Той обясни, че членовете на клуба предпочитат да купуват златни запаси и ETF над физическо злато.

Купи и продай криптовалути

Според Weintraub инвеститорите, които са игнорирали биткойните преди осем месеца, сега следят с интерес публикации в медиите за сравнения между златото и първата криптовалута.

„Не знаем накъде води тази тема. Може да е оправдано, може да е лудост или нещо средно. И така, защо не добавите малка част от биткойн към портфолиото си? Това е вид застраховка ”, обясни той.

В допълнение към оценката на инвестиционните възможности, съюзът разгледа аспекти на планирането на наследството, тъй като поражението на Доналд Тръмп и укрепването на демократите в Конгреса може да доведе до данъчни реформи.

TIGER 21 (Инвестиционната група за подобрени резултати през 21-ви век) е създадена през 1999 г. като учебна мрежа за богати инвеститори. Тя има над 500 членове с общи активи под управление на 50 милиарда долара.

Припомнете си, че по-рано тази година MicroStrategy, котирана на Nasdaq, стана първата публична компания, която инвестира част от капитала си в биткойн. По-късно неговият главен изпълнителен директор Майк Сейлор заяви , че екипът на MicroStrategy планира да съхранява придобитата криптовалута в продължение на 100 години. Той също така прогнозира, че други частни компании ще изберат първата криптовалута през следващите месеци.

През октомври платежната компания Square Jack Dorsey обяви закупуването на биткойни за 50 милиона долара . Нейният лидер бе последван от мениджърската компания Stone Ridge Holdings Group и регистрираната в Лондон финтех група Mode Global Holdings .

Според “Bitcoin Treasuries” обемът на инвестициите на публични компании в първата криптовалута надхвърля 10 милиарда долара.

Присъедини се тук:👇

🎯Обучителна система за онлайн пасивни доходи:
https://cryptomaniabg.com/blog/category/training/

🎯Facebook група:
https://facebook.com/groups/188588638722650/

🎯Telegram канал:
https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

🎯Инвестиционни компании:
https://cryptomaniabg.com/blog/category/допълнителни-доходи/

*Винаги препоръчваме включване в последното ни инвестиционно предложение. В случая то е компания QubitTech.