Дружество пуска три инвестиционни фонда за криповалути

0
криптовалутни инвестиционни фонда
Купи и продай криптовалути

Една израелска инвестиционна фирма пусна три криптовалутни фонда. Главният изпълнителен директор на компанията предложи три инвестиционни стратегии на фондовете пред news.Bitcoin.com. Тези средства са регистрирани на Кайманови острови, достъпни за институционални и акредитирани инвеститори.

 

Купи и продай криптовалути

Три фондови инвестиционни стратегии

Израелското дружество пуска три инвестиционни фонда за крипсурни париИнвестиционната фирма CryptoCurrency Silver Castle стартира три криптовалутни фонда. Bloomberg описва компанията като “първата израелска инвестиционна фирма за криптовалути, насочена към институционални и акредитирани инвеститори.

Главният изпълнителен директор на Silver Castle, Ели Микрох, каза в news.Bitcoin.com в сряда:

“Вече стартирахме първите два фонда. Те са регистрирани в Кайманови острови и са отворени за институционални и акредитирани инвеститори. ” като добави:

“Първият фонд е базиран на Биткойн и първите пет криптовалути. Вторият е интелигентен бета, инвестиране в топ 10 монети. Целта ни е да стартираме третия си фонд, фонд за рисков капитал, който ще участва по план в символични предложения през първата четвърт на 2019г.”

Израелското дружество пуска три инвестиционни фонда за крипсурни париФирмата разполага със собствена крипто-алго система и протокол за сигурност. Smart beta е комбинира пасивни инвестиционни стратегии с активни такива.

Bloomberg съобщи в неделя, че първият фонд избира петте най-големи монети по пазарна капитализация, добавяйки, че тази алгоритмична система за търговия се използва вътрешно от повече от година и портфейлът е постигнал високи двуцифрени процентни печалби в долари. В това време във вторият фонд са изцяло разпределени инвестициите в топ 10 монети.

Новината също така отбеляза, че Silver Castle стартира първите два фонда през този месец  и очаква да има 50 млн. долара под управлението си до края на годината.

“Landmark Launch” за Израел

Израелското дружество пуска три инвестиционни фонда за крипсурни париУебсайтът на Silver Castle заявява, че компанията управлява крипто базирани активи, консултира компании за първоначални предложения за монети и предложения за охранителни символи, както и инвестира в инициативи за подобряване на блок-веригата (блокчейн).

Гади Исаев, основател на Израелската асоциация за блокчейн изследвания, нарече старта на Сребърния замък забележителност за целия израелски пазар, цитирайки, че неговият екип включва лидери и пионери на израелската финансова индустрия, предаде Bloomberg.

Прекарана е близо една година в изграждането на стабилна инфраструктура за управление на парите на други хора на ниво институционален клас.

 

 

 

Харесайте нашата страница във фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Инвестирайте при нас и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност.