Чрез събуждането на COVID-19 се създават нови възможности за Биткойн

0
101
Чрез събуждането на COVID-19 се създават нови крипто възможности

В условията на глобална икономическа рецесия, хората и институциите се отклоняват от традиционните активи и търсят възможности за инвестиране и съхранение на своите средства.

Пандемията COVID-19 беше предизвикателство за всички, но създаде много възможности за нас в индустрията на блокчейн. В повечето отрасли продажбите намаляват тъй като фалитите и съкращенията управляват деня и работата на хората. Но компаниите в крипто и блокчейн пространството се разширяват, наемат и кандидатстват за нови лицензи.

Прочетете повече: “𝗤𝘂𝗯𝗶𝘁𝗧𝗲𝗰𝗵 💵💸💲 – Реална инвестиционна високо технологична компания за пасивни доходи, с 🔎доказан реален софтуер за 💻 търгуване с криптовалути, 🏙 офиси, които тепърва се разрастват по цял свят, собственик е публична личност в крипто средите, член на екипа е собственика на криптовалутата 🍀𝙄𝙊𝙏𝘼 и още много.

Пандемията причини страдания в тази индустрия, както и в други, но основите на криптовалутната индустрия са по-добри от тези на традиционните финансови пазари. Ще преживеем някои пренастройки, но криптовалутата и блокчейн индустрията ще станат по-силни през тази криза. Участниците в новите пазари търсят деривативни и маржин продукти и все повече търсят начин да търгуват и работят на своите телефони и мобилни приложения.

Втора вълна

Следващата вълна на COVID-19 ще създаде нови, неразвити компании. Ето защо устойчивостта е много важна. Скоро ще има краш тест не само за крипто играчите, но и за всички хора по света. Тези ефективни компании обаче ще продължат да съществуват и индустрията би станала още по-силна.

Пасивни доходи от криптовалути

Традиционните инвеститори се опасяват дали втора вълна отново ще потопи традиционния пазар и ще срине цените както предния път. През март цената на Bitcoin ( BTC ) падна до приблизително 3000 долара и бързо се възстанови до над 9 000 долара, като дори за кратко удари 10 000 долара. Възвръщайки нивото си преди пандемията, виждаме как биткойн отскочи нагоре и се възстанови много по-бързо от други финансови активи. Предполагаме, че цените на криптовалутите ще се сринат и бързо ще се възстановят в случай на втора вълна на COVID-19.

Криптовалутният пазар ще продължи да нараства въпреки глобалната икономическа рецесия, въпреки че мнозина все още страдат от COVID-19 и последиците от блокирането на цял свят. В условията на глобална икономическа рецесия, хората и институциите се отклоняват от традиционните активи и търсят разнообразни възможности за инвестиции като масово ги намират в точно тази криптовалутна индустрия.

Традиционните и институционалните инвеститори да станат по-агресивни в крипто средите

Традиционните инвеститори ще продължат да се насочват към криптовалутите, особено семейните малки фирми чрез големите компании за управление на активи. Пазарът ще процъфтява благодарение на увеличаващите се първоначални предложения за обмен, децентрализираното финансиране и случващото се в традиционните финансови пазари. Виждаме, че традиционните инвеститори стават по-агресивни зради големите и бързи печалби, когато инвестират в това пространство.

Мултинационални компании и дори банки създадоха нови инвестиционни оръжия за блокчейн технология и криптовалута, които искат да се диверсифицират в тези алтернативни активи. Според неотдавнашно проучване на Fidelity , 80% от институционалните инвеститори намериха дигиталните активи за привлекателни, докато 60% от тях проактивно гледат на Bitcoin като част от обичайните си портфейлни инвестиции.

В проучването 74% от институционалните инвеститори в САЩ и 82% от европейските инвеститори смятат криптовалутата Биткойн за привлекателна. Междувременно 36% от институционалните респонденти бяха привлечени от криптовалутата, тъй като тя е „некорелирана с други класове активи“, а 34% бяха привлечени от иновативния характер на технологията.  33% харесаха високия потенциал на самата технология.

Коментирайки проучването, Том Джесоп, президент на Fidelity Digital Assets, заяви: „Тези резултати потвърждават тенденция, която наблюдаваме на пазара към по-голям интерес и приемане на цифровите активи като нов инвестиционен клас активи“. Той също така добави:

„Това е очевидно в развиващия се състав на нашата клиентска база, която се простира доста широкоспектърно.“

Работата от дома е новата възможност за криптовалутите

Преминаването на офлайн бизнеса и физическите дейности към онлайн настройка към стартъпи за криптовалути и блокчейн. От тук нататък ще видим дискусии и дебати относно инвестициите в криптовалута от милиардери и традиционни инвеститори. Независимо дали ги харесват или не, те ще следят по-внимателно крипто и блокчейн технологиите.

В „новата нормална“ блокчейн технология може да се приложи към Интернет на нещата, медицински системи, вериги за доставки и може да се използва за прозрачност на финансовите пазари, благотворителни организации и неправителствени организации. Например в азиатските страни се знае малко за това как неправителствените организации харчат парите си и колко посредници правят намаление.

Понякога само 10% от дарените пари достигат до тези, които наистина се нуждаят от тях. Ако този процес е поставен на блокчейн тогава всичко е би било прозрачно. Няма черна кутия и можем да проследим даренията, за да гарантираме, че те отиват там за където първоначално са били предназначени да отидат. След като компаниите приемат блокчейн технологията за тези цели, едва тогава трябва да се започнат по сериозните дискусии на тема токенизация и алтернативни криптовалути.

За сега по-голямата част от вниманието на инвеститорите остава в лицето на Биткойн. В света след COVID-19 диверсификационните портфейли ще стават все по-важни, особено за компаниите и банките за управление на активи. Следователно COVID-19 е възможност криптовалутата да проникне на нови пазари, да работи с големи банки и да привлече основните инвеститори.

 

Присъединете се към нашата крипто инвестиционна Телеграм група за да получавате всякаква информация, свързана с изкарването на напълно пасивни доходи в интернет пространството.

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆

 

 

 

 

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

Инвестиционната компания QubitTech е създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.