Пасивни доходи от криптовалути
Начало Новини Hyundai добавя още една част към растящата си блокчейн екосистема

Hyundai добавя още една част към растящата си блокчейн екосистема

0
75
hyundai-adds-another-piece-to-their-growing-blockchain-ecosystem

Hyundai обхваща блокчейн и крипто индустрията с три регистрации на търговски марки.

Прочети още:

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.”

Съобщава се, че Hyundai иска да лансира блокчейна екосистема чрез базираната си в Европа дъщерна компания Hdac и ИТ, Hyundai BS&C, след като регистрира три търговски марки в Корейското бюро за интелектуална собственост.

Според Chosun , местна медия, изпълнителният директор на Hyundai BS & C Chung Dae-sun кандидатства пред органите за интелектуална собственост за марките Altum, Atolo и Rizon. Всяко приложение има описанието „електронни портфейли, които могат да съхраняват криптовалути.“

Пасивни доходи от криптовалути

Услугите за търговия с криптовалути и банкомати скоро ли ще се появят?

Hyundai тепърва ще разкрива повече подробности за намеренията на конгломерата в рамките на блокчейн пространството.

Данните от скорошното подаване на търговска марка сочат, че компанията може да се стреми да предоставя услуги като крипто търговия, крипто банкомати, крипто свързан хардуер, софтуер, издаване на криптовалути и продажби.

Първоначалното отчитане твърди, че тези услуги могат да съдържат основни функции, необходими за екосистемата Proof-of-Stake или PoS, като Dapp, съхранение и предаване.

Blockchain фирма си партнира с блокчейн рамото на Hyundai

В същото време CertiK, компания за одит на блокчейн , подписа партньорство с Hdac, след като завърши одит на дизайна на Hdac mainnet.

Маркетинг мениджър в CertiK’s, каза:

„Поради бъдещите им планове [Hdac] решихме, че би имало смисъл да си партнираме официално един с друг като публично обещание за фокуса на Hdac върху сигурността и символ на способността на CertiK да подкрепя по-големи решения на ниво предприятие като Hdac.“

Южнокорейският гигант за производство на автомобили предприема стъпки за засилване на приемането на блокчейн в цялата си бизнес линия от 2019 г.

Hdac обяви инвестиционен фонд за блокчейн на стойност 10 милиона долара през октомври 2019 г. Средствата ще помогнат за стартирането на основната мрежа на проекта, за разработването на децентрализирани приложения, за подкрепа на нови стартъпи в индустрията и за създаване на екосистема с „система за компенсация на криптовалутата“.

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech