Най-големият шахматист на всички времена подкрепя Биткойн

greatest-chess-player-of-all-time-backs-bitcoin
Купи и продай криптовалути

Най-известният шахматист в света Гари Каспаров подкрепя Биткойн като средство за борба с нарушенията на правата на човека.

Гари Каспаров, руският шахматист, който се изправи срещу суперкомпютъра на IBM Deep Blue, казва, че биткойн, крипто и блокчейн технологиите са решението сигурност на личните данни във финансовите пазари.

Купи и продай криптовалути

Прочетете повече: “????????? ??? – Реална инвестиционна високо технологична компания за пасивни доходи, с ?доказан реален софтуер за ? търгуване с криптовалути, ? офиси, които тепърва се разрастват по цял свят, собственик е публична личност в крипто средите, член на екипа е собственика на криптовалутата ????? и още много.

В интервю от 23 юли с доклада на Forbes Роджър Хуанг, Каспаров заяви, че е видял много голямо бъдеще в света на криптовалутите. Според него те дават на хората по-голям контрол върху парите им, който обикновено се регулира или от държавата и  корпорациите, или от външни партии и институции.

„Хубавото на Bitcoin е, че знаете точно числото – магическото число от 21 милиона“, заяви шахматистът, като се позова на максималния брой биткойни ( BTC ), които някога ще бъдат добити.

„Но когато погледнете другата страна, например Фед, никога не знаете колко трилиона долара ще се появят на пазара утре, което ще навреди на спестяванията ви и ще ги обезцени.“

Каспаров е председател на Фондация за правата на човека, която използва технологии и цифрови иновации за да защити онези, чиито свободи са застрашени. Според него, блокчейн технологията и криптовалутите като биткойн са естествен избор за защита срещу нарушения на личния живот и правата на човека. 

„Смятам, че постоянното нарастване на популярността на Биткойн и други криптовалути като концепция е неизбежно, защото това е отговор на прехвърлянето на властта към отделни лица от държави или други институции, които действат върху нашата поверителност без наше съгласие.“

Шах и блокчейн

Cointelegraph съобщи през юни, че шахматен мач между гросмайстора Сергей Карякин и основателя на Алгоранд Силивио Микали е записан на блокчейна. 

Подобно на Каспаров, Каякин изрази интерес към криптовалутите и свързаната с тях технология. Според него, блокчейн платформа може да се използва за по-нататъшно усвояване на шахмата.

Присъединете се към нашата крипто инвестиционна Телеграм група за да получавате всякаква информация, свързана с изкарването на напълно пасивни доходи в интернет пространството.

?????? ????? ???????? – ?????? ??????? ??????

 

 

 

 

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

Инвестиционната компания QubitTech е създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.