Ghost coin ще бъде внедрена като средство за плащане във вендинг машини в Hong Kong

0
55
Ghost Coin to be Deployed as Payment for Hong Kong Vending Machines

Подкрепената от John McAfee монета за поверителност Ghost Coin си партнира с ivendPay като опция за плащане за хонконгски вендинг машини.

Прочети още:

QubitTech е компания за напълсно ПАСИВНИ ДОХОДИ, създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари. Вие можете да и доверите част от своите криптовалути и да получавате всекидневни доходи за това”

Ghost Coin, монетата за неприкосновеност на личните данни, водена от Джон Макафи, вече може да се използва в автомати за продажба в Хонконг Дисниленд.

Ghost обяви в Twitter , че си партнира с криптовалутната платежна система ivendPay за разгръщане на монетата в над 60 търговски автомати около Хонконг, дори и тези в Хонконгския Дисниленд. 

Пасивни доходи от криптовалути

„Когато за първи път стартирахме GHOST, нашата визия беше не само да се съсредоточим върху конфиденциалността, но и върху реалното възприемане на потребителите“,

заяви Ghost в Twitter. 

Монетата за поверителност и разпространената размяна излязоха на живо миналата седмица на фона на продължаващите спорове около нея. 

Противоречивият и ексцентричен McAfee попадна под обстрел, след като бе намерено, че части от бялата книга на Ghost са „поставени на копие“ от бялата книга на протокола PIVX с отворен код. McAfee призна, че е замесен плагиатството, но все пак заплашва да съди PIVX за клевета. PIVX също планира да пусне zc-SNARKS базиран протокол за поверителност от Zcash през четвъртото тримесечие на тази година.

 

 

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech