FutureNode – Пасивни доходи от криптовалути с минимална инвестиция

Futurenode.org

Ако вече сте прочели нашата първа част от статията за пасивни доходи от платформата Futurenode.org, тук ще проследим какво се случва до момента с нашата инвестиция. Ако не сте, можете да я прочетете от ТОЗИ линк.

За въпроси и помощ можете да се присъедините към нашата група във Фейсбук от ТОЗИ линк.

С няколко изречения ще обясним какво представлява платформата.

Собствениците на платформата са професионалисти в няколко сектора на работата с криптовалути.

  • Изграждане на високо доходни (високо рискови) мастърнодове. 
  • Leverage търговия с криптовалути
  • Арбитражна търговия с криптовалути 

И трите “занимания” бихме поставили под общ знаменател като високо рискови и доста високо доходни начинания. Определено не са за всеки и тук ни се предлага много добра алтернатива!

Екипът на Futurenode.org предлага два инвестиционни плана, при които да депозираме сума пари, върху която те да ни изплащат процент лихва. Защо да го правят ли? За да изградят стабилен и дългосрочен бизнес с НАШИТЕ пари, защото всички знаем, че с колкото повече пари разполагаш, толкова повече можеш да направиш.

Ето и двата плана:

План 1: 1.4% дневно за 100 дни – 100$ депозит след 100 дни са 140$, като начисленията получаваме всеки ден в активния си баланс в сайта, с който можем да правим каквото пожелаем. 

План 2: 1% дневно за 365 дни – 100$ депозит след 365 дни се превръщат в 365$, като начисленията получаваме всеки ден в активния си баланс в сайта, с който можем да правим каквото пожелаем. 

Минимален депозит: 20$ и в двата плана като приемат – Биткойн, Лайткойн и Етериум.

План 3 – 1% начисления дневно за 30 дни, като в края ни се връща и депозита – Общо 30% печалба на месец с минимум за депозит 20$
План 4 – 1.4% начисления дневно за 15 дни, като в края ни се връща и депозита – Общо 21% печалба за 15 дни като минимума за инвестиция тук е 50$

Минимална сума за изтегляне към собствен портфейл: 10$ 

Печалбите не изглеждат толкова големи, но на всеки натрупани 20$ имаме право да направим нов депозит, върху който също да се трупа лихва (сложна лихва).

Линк за регистрация в проекта: ЛИНК

Нашето развитие в проекта

Проекта е на само 14 дни като за това време бяха нанесени доста промени във функцията на платформата им. Тепърва имаме информация, че  се чака да бъде регистриран EV COMODO SSL сертификат със зелена лента, регистриран на ЛЕГАЛНА фирма, каквато вече имат собствениците на сайта и всеки може да провери в регистрите. Също бяха взети сериозни мерки по защитата на сайта и нашите лични данни срещу опитите на хакерски групи да свалят сайта от пазара. Всичко това не е случайно, а проекта не е обикновенна понци схема, при която да плащат на старите потребители с парите на новите!

Обща депозирана сума от нас: 120$ 

Общо изтеглени средства към моментна дата: 35$ 

Общо активен депозит към днешна дата: 169$, от които 49$ от печалбата ни сме реинвестирали обратно за да увеличим доходите си. 

Получихме неочакван бонус на стойност 20$ от сайта за това, че привличаме активно нови инвеститори.

Към момента ще продължаваме с реинвестициите си до натрупване на поне 300$ активен депозит в сайта, след което ще изтеглим началният си депозит.

Рефералните бонуси също са примамливи: от първо ниво на поканените от нас хора, ние получаваме 7% от всеки техен депозит и реинвест, и така общо 5 нива, разпределени по следният начин: 7-2-1-1-1% .

Линк за регистрация в проекта: ЛИНК

До кога ще работи платформата?

Никой не може да даде отговор на този въпрос, но:

Платформата е супер нова, което означава, че шанса да спре работата си е много по-нисък от където и да било другаде. Ако сте почитател на подобни проекти за пасивни доходи – това е супер избор за вас, дори и с минимален депозит!

Инвестиционните планове са създадени специално с дългосрочна и стабилна финансова цел, така че екипът на FutureNode.org да може да изкарва реално печалба, с която да покрива нашият процент, а и да остава и за тях.

Всичко, което се върши по сайта и, което вече се свърши, се прави без да се пестят финансови средства и определено плана на тези хора е да поостанат по-дълго от очакваното.

МОЛЯ НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА ЗАГУБИТЕ.

Линк за регистрация в проекта: ЛИНК

Доказателства за плащане!