Етер удари нов ATH – премина $3 000

0
Етер удари нов ATH - премина $3 000
Купи и продай криптовалути

Цената на Етер, втората по пазарна капитализация криптовалута, достигна ATH в $3,000 за първи път през този уикенд. След като премина това число, цената продължи да расте, удряйки нов ATH в $3,104. Етер е нагоре с 1,300% в сравнение с миналата година.

През миналата седмица Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) съобщи, че е продала дигитални облигации за $121М на Етериум протокол. Goldman Sachs, Societe Generale и Banco Santander също се включили и помогнали в продажбата – по репорт на Bloomberg. Новината послужи като потвърждение, че Етер набира популярност.

ЕИБ използва Етeр, защото мрежата му позволява създаването на multiple fungible tokens. През Септември 2019 друга банка – Santander – използва Етер мрежата за свои облигации. 

Купи и продай криптовалути

Какво следва в света на Етер?

През Април бе направен ъпдейта Берлин в кода на Етер. Той се състоеше от 4 пропоузъла, които променят структурата на таксите и стойността от тях, която отива при миньорите. Берлин ще бъде последван от Лондон, през юли. 

На 14 юли в сила ще влезе EIP 1559, с който криптовалутата ще придобие дефлационен елемент.  

EIP 1559 ще внесе промени в таксите, те няма да отиват при миньорите за верификация на транзакциите, а ще бъдат изгаряни, което ще създаде и ограниченото предлагане на Етери в системата. 

Това е част от процеса към преминаване от proof-of-work към proof-of-stake.

пасивни доходи от криптовалути

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържани

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук