Dogecoin до истинската луна

Dogecoin се търгува на Coinbase Pro, цените остават стабилни
Купи и продай криптовалути

След изявата в шоуто SNL в събота, Elon Musk продължава да учудва света. Компанията за ракети на Musk – SpaceX – ще направи мисия “DOGE-1 Mission to the Moon” през първото тримесечие на 2022. Мисията ще бъде изцял платена в meme койна – Dogecoin.

“Тази мисия ще демонстрира прилагането на криптовалута извън земната орбита и ще постави основата за междупланетна търговия“, заяви в изявление вицепрезидентът по Продажби, Tom Ochinero.

🚨Прочети CRYPTO Седмичник – най-важните новини!🚨

Elon Musk коментира в Twitter, че DOGE ще стане първата криптовалута и първото meme в Космоса. 

Купи и продай криптовалути

По-рано тази година на 01 Април – деня на шегата – Musk tweet-на „SpaceX ще сложи истински Dogecoin на истинската Луна.“ Това бе възприето като поредната шега на предприемача, който често коментира по този начин за любимата си криптовалута – DOGE.

Dogecoin забеляза уникален ръст през тази година. В началото на 2021 цената на токена бе $0.004, а миналата седмица стигна до $0.70. Феновете на валутата имат за цел да изстрелят DOGE до $1, макар че в момента цената ѝ е $0.52. Въпреки, че това все още не се е случило, изглежда, че може да стане реалност най-късно през първите три месеца на 2022.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържаниепасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група