Криптовалути, комар, националната лотария и още нещо – четиво за всеки Българин

0
213
nacionalna lotariq i kriptovaluti
Реклама

 

Масовото отхвърляне на криптовалутите и надеждата в хората за бързи и лесни печалби.

Тази статия ще се различава от всички останали. В нея ще засегнем теми ,интересуващи всеки български гражданин. Ще говорим за надеждата за финансова свобода на всеки здравомислещ човек и преценката на риска във всяка инвестиция. Ще сравним криптовалутните инвестиции, масовото купуване на талони от националната лотария и игрането на хазартни игри. 

Криптовалутите масово не се възприемат от хората в нашата държава. Имаме чувството ,че по-голямата част от обществото дори не иска да вникне в тяхната същност и начин на употреба. В същото време хората масово си влагат голям процент от средствата в други услуги с надеждата за печалба. Никой дори не се замисля за процентния риск и шансове за печалба. Обясненията, които слушаме са най-често “Пробвам си късмета”, “Влизам да изиграя само 10 лева – каквото с тях такова и без тях” и т.н . Всеки ден виждаме хора, купуващи талончета без дори да са печелили и стотинка до момента.

Предполагам всеки от вас има близки, познати и дори роднини, които го правят. Можете да споделите точно тази статия с тях!

Къде са криптовалутите в тази тема ?

Както вече споменахме, преценката на риска в случая е много важна. Проблемът на хората е ,че нямат нужната информация и в повечето случаи не искат да я получат. Повечето от вас ще си кажат, че е прекалено късно и Биткойн вече е на висока цена и не могат да си го позволят. Това е така защото в България страдаме от липса на информация. Е всъщност тези хора са прави за случая с Биткойн, но…

Далеч влака с криптовалутите не е изтърван. Ще предоставим информация, с която всеки един от вас, нашите читатели, ще може да си направи елементарни калкулации за това колко по-малак е риска от инвестиция в криптовалути и колко по-голям същевременно е шансът за печалба! Колко от всички търкащи талони са печелили реални суми от националната лотария? Колко хора познавате, които да са на печалба от игрални зали? Отговорът е малко. Такива хора са наистина малко поради факта,че тези системи са създадени така, че винаги предоставящия услугата трябва да е на печалба. При криптовалутите това обаче не е така. Нека погледнем малко статистика за процентното покачване на цените на някои от тях през изминалата година.

ЦЕНИ НА БИТКОЙН, ЕТЕРЕУМ,ЛАЙТКОЙН,НЕО,МОНЕРО

Биткойн преди 1 година на днешната дата – 1230$ за един брой / Биткойн днес – 9 425$ 

Етереум преди 1 година на днешната дата – 18$ за един брой / Етереум днес – 733$

Лайткойн преди 1 година на днешната дата – близо 4$ за един брой / Лайткойн днес – 188$

Нео преди 1 година на днешната дата – 0.12$ за един брой / Нео днес – 91$

Монеро преди 1 година –  12$ за един брой / Монеро днес – 281$

 

Можем да продължаваме с примерите още доста. Далеч сме и от мисълта, че тази година ще наблюдаваме същите темпове на покачване на цените, но на пазара има достатъчно нови проекти със стабилни екипи зад гърба си, с работещи идеи и добри партньорства. Нищо не приключва с Биткойн и това е погрешно схващане на хората.

Още малко простички сметки.

При инвестиция от 1264 долара преди една година, сега щяхте да разполагате със сумата от  10718 долара.

Тук повечето от вас ще си кажат, нямаше как да знаем. Това е така ,но вече знаете. За разлика от разчитането на 100-процентов късмет при покупката на талони и влизането в игралните зали, тук вие можете да изберете проектите (криптовалутите), които да закупите ! В интернет пространството има достатъчно информация за всяка една от тях. Например в нашето меню имаме раздел “Алткойни”, в който сме поставили статии за доста от криптовалутите на пазара.

 

Защо намесваме толкова много националната лотария и играта в казина ?

Поради простата причина, че при една реална преценка на риска вие ще заложите на криптовалутите ! Силно разбираме всеки един от вас, който иска бързата и лесна печалба и неосъзнато пръска финансови средства за да “си пробва късмета” ,но повярвайте ни, можете да го пробвате и заедно с нас в една малко по-интересна сфера със световно бъдеще !

Бързите и лесни печалби са причина за голямо разрастване на престъпните среди в България. Всеки таи надежда за един по-добър и нормален живот, който всички знаем ,че е трудно да се осигури в България. Хубавото при работата с криптовалути е ,че не ви трябва образование, погрешно от схващането на повечето потребители не ви трябват и огромни финансови средства за да започнете. Силно ви съветваме да спрете да си давате парите “на вятъра” и да разучите нещо ново.

 Имат ли реална подкрепа криптовалутите по света ?

Извиняваме се ,че клипчето, което ще споделим с вас е на Руски език, но мислим ,че е един много прост пример за това колко важни са криптовалутите за една държава и хората, живеещи в нея.

Накратко бившият министър на икономическото развитие и търговия на Русия

Греф, Герман Оскарович

и

Владимир Путин

обясняват бъдещето на криптовалутите в руската федерация.

Греф, Герман Оскарович:

“Имаме всичко необходимо да се развиваме в тази област, освен кадри, поради което създаваме нужната база за развитие на капацитети в тази област”

Владимир Путин:

“Хората ме питат защо ни е нужно всичко това. Нали все пак имаме всичко. Един от нашите колеги в арабските страни е казал ,че каменният век не е приключил защото са свършили камъните, а защото технологиите са се развили. Ето те се появяват и този, който закъснее в това състезание, той незабавно ще бъде в пълна зависимост от лидерите в тази сфера. Имаме пълните възможности, съобразно факторите и трябва да ги използваме на пълен капацитет.

 

Не разбирам нищо от криптовалути и са ми прекалено сложна материя.

Просто не трябва да си поставяте граници. Този вид активи изобщо не са чак толкова сложни за разбиране и всеки, който пожелае може да навлезе в материята им много бързо. Чрез нашият раздел “Ръководства” можете да си отговорите на въпроси като:

Какво е Биткойн; Какво е Блокчейн; Къде се съхраняват криптовалутите и какво представляват техните портфейли;  Как се “копае” ,или създава нова единица криптовалута;  

И още от вашите въпроси. За всякаква информация, която не намерите в нашият сайт, ние сме насреща да ви помогнем и отговорим ! Просто се свържете с нас чрез някой от методите в раздел “Контакти” !

Извод

Какво повече ви е нужно като доказателство за бъдещето и силата на криптовлутите ? Просто е нужно да следите пазара и да разпределяте вложените си средства правилно. За тези стъпки сме тук за да си помагаме! Освен всичко казано до момента искаме да добавим и как всъщност търговията с криптовалути и влагането на средства в тях би елиминирало желанието на хората за участие във всякакви хазартни игри, защото причината да се участва в тях ни е пределно ясна – лесната и бърза печалба.

Споделете статията с вашите познати и приятели, за да достигне тя до все повече хора. А помогнем ли на един, изпълнили сме нашата задача !

 

Advertisement