Крипто Мания България с НОВ официален канал в Telegram

0
146
телеграм крипто канал

Не искате да пропускате новини или събития свързани с Крипто индустрията? Тогава е нужно само да се абонирате за официалния канал на организацията в приложението Telegram.

Тъй като имаме и друг отворен канал, в който се провеждат множество интересни дискусии и се коментира случаващото се на пазарите от членовете на канала, ние решихме да създадем втори канал, който да служи само и единствено за следене на информация, споделена от нас.

Изтегли приложението Телеграм от тук!

Там ние ще споделяме: анализи, крипто прогнози, стратегии за допълнителен и пасивен доход, крипто академия, често задавани въпроси, обучения по продажби и изкарване на пари от интернет.

За целта трябва да влезете ТУК и да дадете съгласието си. По този начин ще бъдете веднага уведомяван на вашия телефон, лаптоп или компютър, когато споделим нещо ново. Освен всичко, което може да прочетете и видите на нашата страница, ще публикуваме и много снимки и видео от мероприятия, които организираме или на които присъстваме. Така ще бъдете своевременно осведомен за всичко интересно, което се случва или което предстои да се случи в националното и световно крипто движение.

Ако нямате все още инсталирано приложението Telegram на телефона или компютъра си, може да го свалите абсолютно безплатно от страницата на разработчиците.  Когато имате това приложение ще можете освен да получавате новини от нас и да ни изпращате съобщения. По този начин бързо и лесно може да комуникирате с нас. За целта е нужно да вкарате единствено в контактите на телефона си нашия телефонен номер – 0893 273 537. Така винаги ще разполагате с връзка с нас, когато имате въпрос, който искате да ни зададете.

Пасивни доходи от криптовалути

Защо Telegram?

Съществуват много чат приложения, които се използват на смартфони и компютри. И сигурно повечето от вас се питат защо не сме избрали например Viber, Whatsapp или Facebook Masanger. Едно от основните предимства на Telegram е, че комуникацията е напълни криптирана. Да, и при другите изброени приложения това е факт, но те всички са собственост на големи корпорации, които си сътрудничат с правителства и държавни служби. Следователно не е много сигурно дали не биха им предали информацията за комуникацията между техни потребители при определени обстоятелства. В това отношение Telegram доказа, че не се подава на натиск, при случаи в Русия, Иран и Турция. Освен това кода на приложението е отворен, което дава възможност на специалисти свободно да го проверяват за инсталирането на така нар. „скрити вратички“ в него, които биха дали достъп на недоброжелатели до комуникацията на потребителите. А това не е факт при други подобни приложения. И не на последно място собствениците на Telegram не налагат цензура и контрол върху използването на подобни канали, какъвто е случая при Viber например. Затова препоръчваме на всеки наш партньор да използва Telegram и за своята лична комуникация.

telegram kripto