Coinbase предлага нова опция за закупуване на Биткойн с PayPal

0
Coinbase предлага нова опция за закупуване на Биткойн с PayPal
Купи и продай криптовалути

Клиентите на Coinbase в САЩ вече могат да купуват крипто от борсата чрез дебитни карти и банкови сметки, свързани с PayPal.

„Закупуването на крипто трябва да бъде лесно и удобно” се казва в съобщението, обявяващо новината и се добавя: „Знаем, че очаквате по-бързи и безпроблемни начини за извършване на крипто покупки.”

Как точно ще работи системата?

Coinbase току-що стана публична чрез директно листване на 14 април. Компания е известна със своето мобилно приложение, чрез което лесно се купуват и продават различни криптовалути. С тази последна интеграция клиенти в САЩ със съществуващ акаунт в PayPal могат да започнат да правят транзакции в Coinbase веднага.

Купи и продай криптовалути

Нещо повече, няма изискване тези клиенти да предоставят на Coinbase информация за банкова сметка. „Можете да продължите да използвате PayPal за сигурно управление на вашата информация“, се добавя в прессъобщението.

След като потребителят избере съответната криптовалута, която иска да закупи, трябва да натисне „добавяне на опция за плащане“ в приложението Coinbase и да избере PayPal. След като потребителят влезе в PayPal, той може да добави дебитна карта или банкова сметка, свързана със сметка в PayPal.

Използвайки своя PayPal акаунт, потребителите ще могат да направят покупка на крипто до $ 25 000 всеки ден.

През следващите месеци Coinbase очаква да разшири тази услуга и в други региони по света като Канада, ЕС и Великобритания.

пасивни доходи от криптовалути

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържани

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук