Китай и първата платформа за публично наддаване на базата на блокчейн

0
74
china-gets-its-first-blockchain-based-public-resource-bidding-platform

Китайската провинция Yun­nan разработи първата в страната платформа за публично наддаване на обществени ресурси, базирана на блокчейн.

Прочети още:

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.”

The “Kun­y­il­ian” завърши разработването и вътрешното тестване на първата в страната изцяло блокчейн платформа за публично наддаване на базата на блокчейн.

Наддаването на публични ресурси е метод, използван от правителствата за разпределяне на големи ресурси на компании от частен и публичен сектор, които обещават да завършат конкретен проект.

Пасивни доходи от криптовалути

Озаглавена „Kunyilian“, платформата използва блокчейн системата на Tencent като услуга и възнамерява да реши предизвикателствата, пред които е изправен настоящият процес на разпределяне на публични ресурси. Очаква се да помогне за удостоверяване на достоверността на централните субекти, участващи в процеса на наддаване и да ускори споделянето и сигурността на данните.

По време на тестовете на платформата тя регистрира почти 60 000 блокчейн сертификата, свързани с официалните данни за наддаване. Сега тя има за цел да предостави услугите си на повече от 30 000 организации, предлагащи публични ресурси в Kun­ming.

Разработването на платформата е част от инициативата на Китай за по-нататъшни технологични иновации чрез инвестиции в нови технологии.

Китай работи с пълна скорост в блокчейн индустрията

Китайските технологични компании, както и държавните и националните правителства все повече инвестират в индустрията на блокчейн и криптовалутите като цяло. Технически и интернет гиганти като Tencent и Alibaba са водещи иновациите в това пространство с пълна подкрепа от страна на правителствените участници.

Китайските компании вече изпреварват други по броя на патентите на blockchain, регистрирани под техните имена. Наскоро например Tencent подаде още нови патенти, свързани с потребителски приложения, базирани на blockchain, хардуерни устройства и системи за съхранение на медии.

Cointelegraph съобщи на 22 юни, че Китай е завършил разработването на дигитална валута на централната си банка и в момента я тества.

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech