Брайън Армстронг напомни на инвеститорите за рисковете от растежа на Биткойн

0
66
Брайън Армстронг напомни на инвеститорите за рисковете на фона на растежа на биткойните
Купи и продай криптовалути

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг похвали засиления интерес към Биткойн, но напомни на инвеститорите за съпътстващите рискове. Според него пазарът на криптовалути „може да се движи във всяка посока“.

 

Армстронг публикува призив към инвеститорите относно нарастващия темп на Биткойн. По време на писането на статията, активът се търгува на $ 22 735.

Купи и продай криптовалути

„Важно е да се отбележи, че това е не само време на големи обеми, но и нестабилност на цените“, пише главният изпълнителен директор на Coinbase.

Той предупреди търговците срещу краткосрочни спекулации и призова клиентите на борсата да се консултират с експерти, за да разберат по-добре рисковете.

Армстронг също коментира проблемите с платформата поради увеличеното търсене на криптовалути и по точно Биткойн. Той обеща да се положат усилия за тяхното премахване и бъдещата стабилна работа на Coinbase.

По-рано Coinbase съобщи, че доставчикът на софтуер за анализ MicroStrategy е използвал брокерска услуга за крипто обмен, за да купи биткойн на стойност 425 милиона долара .

Припомнете си, че инвестиционната компания Guggenheim Partners прогнозира покачването на цената на първата криптовалута до 400 000 долара въз основа на ограничената емисия на актива и неговата стойност спрямо златото.

телеграм cryptomaniabg

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми