ТОП 12 БОРСИ ЗА КРИПТОВАЛУТИ ПРЕЗ 2018г.

0
1067
биткойн борса
Реклама

Кои са най-добрите борси за купуване и търговия на криптовалути през 2018г?

Нещата се развиват много бързо в света на криптовалутите. Точно както една монета може да се изкачи на графиките в рамките на няколко минути, така се развиват и предлаганите услуги в обмена и закупуването на криптовалути. Вземете Binance, например. Той бързо се превърна в най-широко използваната борса в света в продължение на по-малко от година. С всички промени е доста трудно да се следи за най-добрите обменни опции на криптовалути. За тези, които са нови в пространството, намирането на обмен, който ви харесва и е удобен за работа може също да бъде предизвикателство. Това ръководство очертава ключовите характеристики на най-добрите борси за криптовалути през 2018 г.

Чрез този наръчник ще се съсредоточим върху най-големите биткойн борси, които биха ви послужили адекватно.

Фиатни борси(USD)

Първото нещо, което трябва да направите за да се включите във света на криптовалутите е да размените вашата фиатна валута за криптовалута. За американските инвеститори това означава депозиране на щатски долари и обмяната им в Биткойн.

Тъй като тези борси търгуват в щатски долари, те са обект на много регулации и трябва да отговарят на изискванията за отчитане от държавни и федерални агенции. Това прави по-трудно създаването на фиатни борси, отколкото борси за търгуване само между криптовалути.

Обикновено фиатните борси имат ограничени търговски двойки, тъй като тези търговски двойки са регулирани. По този начин, ако искате да купите някой алткойн, обикновено ще трябва да закупите Биткойн, след което да прехвърлите тези средства в друга борса за търгуване с криптовалути, за да купите алткона, който искате.

Нека започнем с нашият списък: 

Coinbase

Една от най-популярните и добре познати опции за транзакции в щатски долари. Coinbase е със седалище в Сан Франциско и работи от 2011 г. насам. Обикновено те се считат за сигурни и имат над 13 милиона потребители. Въпреки това, те са известни, че имат някои от най-високите такси за услугите, които предлагат.

GDAX

GDAX е по-големият брат на Coinbase, ръководен от същата компания. Казваме по-голям брат, защото интерфейсът и функционалността на GDAX привличат по-напреднали инвеститори от интерфейса на Coinbase, който е за начинаещи. Много търговци в САЩ, които са сериозни инвеститори, привличат вниманието към GDAX.

Kraken

Kraken дойде на сцената по същото време като Coinbase през 2011 година. Също така се намира в Сан Франциско, така че те са съперници. 

CEX.io

CEX.io е базиран в Лондон обмен, който е онлайн от 2013 г. Те са получили доста добра репутация през годините за да бъдат лесни за ползване и добре проектирани. Наскоро обаче имаше проблеми с обслужването на клиенти, затова внимавайте.

LocalBitcoins

LocalBitcoins не обмен като всички останали. Това е сайт за хора, които искат да купуват и продават криптовалути в реалния свят. Вътре всеки може да си пусне обява, че продава определено количество Биткойн, докато някой друг ще търси. Платформата служи за осъществяване на връзка между 2-те страни. 

BitStamp

BitStamp е една от най-надеждните борси с някои от най-ниските такси за транзакции. Основана в Люксембург през 2011 г. 

BitFlyer

BitFlyer е един от най-големите обмени за Биткойн в света. Те все още не са лицензирани във всички 50 държави, но работят в по-голямата част от тях.

 

БОРСИ ЗА ТЪРГОВИЯ С КРИПТОВАЛУТИ

Щом обмените фиатните си пари за Биткойн ще искате да преместите средствата си в борса с повече опции и повече криптовалути (алткойни). За да получите тези опции ще трябва да се регистрирате в някоя от изброените борси. 

Binance

Скоростта, с която Binance се превърна в най-популярната платформа за криптовалути в света е зашеметяваща. Тази борса определено през последните няколко месеца доминира на пазара. Там се предлагат много функции, търговски двойки, сигурност и ликвидност, както и ниски такси. Нейната монета BinanceCoin също стимулира търговията и намалява таксите.

Bittrex

Bittrex е със седалище в Сиатъл и са спечелили репутацията си, че искат стриктно да следват правилата на САЩ. Те са безопасна и утвърдена възможност за търговия с добра поддръжка на клиентите си.

Cryptopia

Cryptopia е известна борса за търговия с по-малко популярни алткойни. Те имат ниски такси и добра поддръжка на клиентите. 

KuCoin

KuCoin е основан в Хонконг криптообмен . Уникалната част от техния подход е, че преразпределят печалбите от дейността на борсата чрез местната валута, KuCoin Shares.

Poloniex

Тази борса беше сред най-добрите обменни борси за криптовалути в света. Въпреки това, популярността и намаля в лицето на новите конкуренти, проблеми с обслужването на клиенти и проблеми с изтегленията.

Заключение

Това са най-добрите борси за закупуване и обмен на криптовалути през 2018 г. При желание да се регистрирате в някоя, можете да кликнете на името и. По този начин автоматично ще ни последвате и ще ни подкрепите като се регистрирате с нашият линк. 

 

Харесайте нашата страница във фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Инвестирайте при нас и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност. 

 

Advertisement