BitMEX стартира услуги за корпоративни клиенти

0
107
bitmex корпоративни клиенти

Гигантът в крипто търговията BitMEX обяви, че ще стартира корпоративни услуги за своите клиенти на борсата.

Прочети още:

QubitTech е компания за напълсно ПАСИВНИ ДОХОДИ, създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари. Вие можете да и доверите част от своите криптовалути и да получавате всекидневни доходи за това”

Базираната в Хонг Конг борса за търгуване с криптовалути BitMEX стартира нова програма с ползи за своите корпоративни клиенти, включително подобрена услуга за сигурност и счетоводство.

Според съобщение от 22 юни на страницата за поддръжка на BitMEX, борсата стартира нова програма за корпоративни клиенти, BitMEX Corporate. Сметките на криптовалутата, които не са собственост и се управляват от физическо лице, вече могат да гарантират, че притежанията им в BitMEX са законната собственост на корпорация.

Пасивни доходи от криптовалути

BitMEX заяви, че новите функции са създадени за клиенти, които се нуждаят от различни структури на собственост за своите акаунти, средства за служителите им за достъп и управление на акаунти и изисквания за сигурност. В съобщението обаче се посочва също, че опции като вход за много потребители и незабавни преводи между акаунти ще бъдат налични по-късно през 2020 г.

Все още затънал в спорове

Въпреки че BitMEX остава една от най-големите борси на деривати в света, много членове на борсата твърдят, че губят доверие в нея.

Cointelegraph съобщи през март, че когато обменът премина офлайн за близо 25 минути, много потребители не бяха щастливи от обяснението на BitMEX за хардуерен проблем съв своя хостинг доставчик. Освен това гигантът в тази индустрия е изправен пред нов съдебен процес, в който изпълнителните му служители са обвинени в рекет, пране на пари, измами и нелицензирани парични преводи.

 

 

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆 𝑻𝑬𝑳𝑬𝑮𝑹𝑨𝑴 𝑮𝑹𝑶𝑼𝑷

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech