Макс Кайзер е сигурен, че Биткойн ще струва $ 100 000

0
114
bitcoin-price-to-100-000

Основателят на Heisenberg Capital заяви, кога първата криптовалута ще унищожи всички останали монети и коя е „явен боклук“

Прочетете повече: “Научете как парите Ви да работят за Вас, а не обратното!

Биткойн ще отиде до 100 000 долара, заяви основателят на Heisenberg Capital и милиардерът Макс Кайзер по време на шоуто си за Keizer Report за Russia Today. Той отбеляза, че тази или следващата година първата криптовалута ще унищожи всички други проекти, включително токена XRP, който е „най- явният боклук“.

„BTC ще струва 100 000 долара за монета и ще унищожи всеки, който му попречи. Това ще реши проблема с всички алткойни, особено с тези, които получават държавна финансова подкрепа. Всички те ще бъдат изтрити с един биткойн “, каза Кайзер.

Пасивни доходи от криптовалути

Той остро критикува проекти, които получават правителствени субсидии от правителството на САЩ като подкрепа по време на кризата. Този списък включва 75 компании, свързани с областта на блокчейн и криптовалути, например стартирането на ConsenSys, портфейла MyEtherWallet и проекта IOHK, който е разработчик на Cardano токена (ADA). Общата сума на плащанията възлиза на 30 милиона долара, съобщава Coindesk .

През февруари Кайзер прогнозира , че цената на Биткойн ще нарасне до 400 000 долара. Милиардерът не посочи причините и условията за поскъпване на криптовалутата, но отбеляза, че при курс от 9 000-10 000 долара е толкова привлекателна инвестиция, колкото някога при цена от 100 долара.

—————————————————————————————————–
Присъединете се към нашата крипто инвестиционна Телеграм група за да получавате всякаква информация, свързана с изкарването на напълно пасивни доходи в интернет пространството.

𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒂 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂 – 𝑪𝒓𝒚𝒑𝒕𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒔𝒊𝒗𝒆 𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆

 

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.