Възможен скорошен скок в цената на Биткойн

0
Bitcoin price explode
Купи и продай криптовалути

Възобновяването на неактивните портфейли на Биткойн може да доведе до нови по-високи цени и увеличение в пазарната капитализация на криптовалутите.

 

bloomberg.com базира своя доклад на данни от стартирането на FlipSide Crypto. Според Flipside, от Октомври 2018 г. голям брой дълготрайни притежатели на Биткойн започнаха да прехвърлят монетите си.

Купи и продай криптовалути

Като цяло, движението на активни биткойни се е увеличило с 40% от лятото на 2018 година. Ерик Стоун, ръководител на изследване на данните в Flipside, коментира:

 

” Това определено е голяма промяна. Потенциалът за колебания на цените е по-голям от обичайното. ”

 

Такива колебания в портфейлите предшестват основната историческа волатилност на цените на всички криптовалути през 2015 и 2017 година.

Възобновяването на неактивните портфейли на БТК може да доведе до по-високи цени

Данни за броя на неактивните биткойн портфейли. Източник: Bloomberg.com

 

Главният изпълнителен директор на Flipside Дейвид Балтер подчерта, че това са дългогодишни играчи, много от които са останали без работа по време на нестабилният пазар през последните няколко години. Той добави, че тази тенденция може да продължи, като казва:

 

“Малко вероятно е те да останат в състояние на икономически застой още дълго време.”

 

Както бе отбелязано от Bloomberg, групираното притежание на Биткойн с приблизително 1000 адреса, които представляват 85% от всички биткойни е довело до известните псевдоними “Биткойн китове”, чиито значителни резерви потенциално могат да засегнат пазарите.

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Създайте свой собствен мастърнод  и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност.