Биткойн е в готовност за голям възход

биткоин възход цена
Купи и продай криптовалути

Бившето изпълнително лице от Goldman Sachs Роб Койфман твърди, че Биткойн се готви за сериозно рали след месеци консолидация.

Прочети още:

Купи и продай криптовалути

“Praetorian Group – ТОП КОМПАНИЯ ЗА 2020г. с всекидневна доходност от 1% до 1,5%, занимаваща се с разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.)”

Койфман, който е основател и главен изпълнителен директор на Koyfin, каза, че решителността на Федералния резерв да принтира долари и да поддържа икономиката може да отслаби резервната валута на света и да тласне Биткойн нагоре.

“Продължаващото задължение на Фед да използва QE (количествено облекчаване) може да представлява повратен момент за долара на САЩ. В последните 30 години, доларът на САЩ формира три върха през 1985, 2000 и потенциално през 2020 г… Пробив надолу и сегашната тренд линия ще потвърдят голям спад за USD…”

Според Койфман, Биткойн е добре позициониран да направи сериозно рали и вярва, че слабостта на долара би тласнала най-голямата криптовалута над рекордните ѝ стойности.

“Биткойн се гласи за сериозен ход нагоре и слабят долар би бил силен попътен вятър… Биткойн се консолидира в последните две години и е готов да направи голям ход нагоре… слабостта на долара може да е катализатор за пробива на Биткойн до нови върхове.”

Междувременно, търговецът Джош Рейджър очаква биковете и мечките да продължат борбата, докато едната страна не превземе ключово ниво.

“BTC Няма значителни промени. Следим за превземане на $ 9,550, $9,800 за биковете. Гледаме за пробив под $ 9,250 в краткосрочен план и ако нещата станат сериозни $ 8,500 за мечките.”

Praetorian Group – ТОП КОМПАНИЯ ЗА 2020г. с всекидневна доходност от 1% до 1,5%, занимаваща се с разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.)

пасивни доходи