Цената на Биткойн може да се покачи със 100% през 2020 година

0
3109
bitcoin skok v tranzakciite
Реклама

Биткойн (BTC) може да осигури 100% възвръщаемост на инвеститорите през 2020 г. и може да нарастне значително в рамките на петте месеца до намаляването на блок наградите наполовина през май, твърди нов доклад.

В своите възгледи за 2020 г. (Crypto Outlook), компанията за пазарни проучвания Fundstrat Global Advisors заяви, че според тях, халвингавсе още не е повлиял на цената на Биткойн.

Fundstrat очаква над 100% печалби при BTC

Докладът в момента е достъпен само за клиентите на фирмата, като ключови констатации са качени в Twitter от съоснователя Том Лий на 10-ти януари.

„За 2020 г. виждаме няколко положителни конвергенции, които подобряват случая на използване, а също и икономическия модел за криптовалутите и Биткойн – следователно, вярваме, че общата възвръщаемост на BTC и алткойните трябва да надвиши тази на 2019 г.“

Fundstrat продължиха с:

„С други думи, виждаме голяма вероятност Биткойн да скочи със 100% през 2020 г.“

Факторите, които Лий и други идентифицираха, се фокусират върху геополитическото напрежение и предстоящите президентски избори в Съединените щати, в допълнение към халвинга.

Fundstrat отбелязаха, че миналата година BTC / USD удари своя връх на фона на напрежениетооколо дигиталната валута на Facebook (Libra) и негативните коментариза Биткойн от страна на президента Доналд Тръмп.

Бичи катализатор или „несъбитие“?

Както бе съобщено, геополитическите фактори формират основата за възходящи ценови сценарии за Биткойн за тази година.

Що се отнася до въздействието на халвинга, специалистите са по-малко обединени. Миналия месец, Джейсън Уилямс, съосновател на фондът за дигитални активи Morgan Creek Digital, заяви, че Май ще се окаже „несъбитие“ за Биткойн.

Изглежда Уилямс противоречи на другия съосновател на компанията – Антъни Помплиано, който преди месец твърдеше, че дори при $8,750, халвингът тепърва трябва да окаже своето влияние върху цената на Биткойн.

 

⚠️??  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ СЪС И БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ

?‍?‍?‍?Побързайте да осигурите пасивен доход на семейството си!
100% ДОКАЗАНИ И РАБОТЕЩИ КОМПАНИИ

?Реални собственици, Без повече Понци схеми, Само проверени компании! 

? Дневна доходност 0.6 -1.4% 
? Минимална инвестиция – 100$ в Биткойн
? Ето как печелим 4 цифрени месечни суми вече над 5 години! – ДОРИ ДОКАТО СПИМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ – КЛИКНИ ТУК И СЕ ЗАПОЗНАЙ С КОМПАНИИТЕ

 

Advertisement