Биткойн Кеш се трупа на борсите в огромни количества

0
152
bitcoin cash hard fork

Повече от един милион BCH монети са влезнали в борсите за търговия само през последните седем дни.

Хард форкът, насрочен за 15-ти ноември, има за цел да раздели мрежата Биткойн Кеш. Двете противоположни фракции включват тези, които искат да видят фонд за разработчици, реализиран като част от награди за миньори, и тези, които не искат.

Биткойн Кеш се трупа по крипто борсите

Притежателите на BCH изпращат средно над 154,000 монети на ден до борси през последната седмица. Данните от Chainalysis показват внезапно нарастване на депозитите.

Както предполага Градуел, депозитите изглежда се дължат на хардфорка по-късно този месец. Много компании и наблюдатели от бранша очакват разделяне на веригата, което ще създаде две нови разлини имплементации на криптовалутата.

Пасивни доходи от криптовалути

Двете потенциални версии се наричат Биткойн Кеш ABC и Биткойн Кеш Нод. Първият включва предложената промяна във възнаграждението за добив.

Притежателите на BCH продават преди форка?

Заглавието на графиката в туита по-горе гласи, че инвеститорите в Биткойн Кеш продават позициите си преди хард форка. Всъщност, спадът на цената на актива изглежда се ускори през този последен период на увеличение в депозитите.

Измерена в Биткойн (BTC), цената на BCH е в обща тенденция на спад от края на октомври. Шестата най-популярна дигитална валута по пазарна капитализация сега се търгува на около 0,0165 BTC, което е е спад от 0,019 BTC на 31-ви октомври.

Трейдъри купуват BCH за безплатни монети?

Въпреки че натискът от страна на продавачите в момента надвишава покупките на пазара на Биткойн Кеш, внезапните скокове в цените през последната седмица разкриват, че не всеки е готов да се откаже от своите BCH позиции. Тези, които купуват преди разделянето, може да го правят с надеждата да получат монети, създадени по време на разделянето.

Както бе съобщено по-рано, няколко забележителни борси ще кредитират незабавно потребителите с двете версии на криптовалутата. Тези борси включват Binance, Huobi и OKEx.

Предишните хард форкове, като този, който създаде Биткойн Кеш и Биткойн SV, предоставиха на инвеститорите шанс да продават новосъздадени монети с цел печалба. Ако хард форка наистина се случи на 15-ти ноември, може да има подобна възможност.

Ние лично също преместихме количеството Биткойн Кеш, което държим, в борсата Binance и чакаме търпеливо на каква цена и какво количество ще получим от новите монети. Направете го и Вие защото само можем да спечелим! 

ПОСЛЕДВАЙ НИ ТУК

📖Обучителна система:
https://cryptomaniabg.com/blog/category/training/

📢Facebook група:
https://facebook.com/groups/188588638722650/

📲Telegram чат:
https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

⚡Уебсайт:
www.cryptomaniabg.com

📈Инвестиционни компании:
https://cryptomaniabg.com/blog/category/допълнителни-доходи/

Винаги препоръчваме включване в последното ни инвестиционно предложение. В случая то е компания QubitTech.