Binance прекъсва търговията поради системни грешки

0
binance api Прекрати работа
Купи и продай криптовалути

Една от най-големите борси за търговия с криптовалути Binance спря търговията поради проблем с API ключове. Това обяви главният изпълнителен директор на платформата за търговия Changpeng Zhao.

 

Според Джао системата е открила потенциална грешка при съвпадение на поръчките, след което механизмът автоматично е бил спрян.

Купи и продай криптовалути

„Проучваме проблема. Според предварителните оценки това може да отнеме 30-60 минути (времето може да варира) “, пише ръководителят на борсата.

Той отбеляза, че функциите по депозиране, теглене и прехвърляне на средства са спрени. Механизмът за съвпадение на поръчките на фючърсния пазар работи както обикновено.

 

Представители на Binance уверяват потребителите в безопасността на техните средства. Преди възобновяването на търговията те ще имат половин час, за да анулират поръчки, да направят депозити, да изтеглят средства или да прехвърлят активи.

Прочетете още: “MicroStrategy инвестира допълнителни 650 милиона долара в биткойн”

По-късно Джао каза, че специалистите са възобновили системата и е в процес на тестове.

„Сега тестваме други системи. Специалистите ми казват, че това ще отнеме поне 30 минути“, каза изпълнителният директор на борсата.

По-рано Binance обяви, че ще добави Fan Token на Paris Saint-Germain (PSG) и Token Fan Juvenus (JUV) към списъка с актуални монети на 21 декември в двойки с Bitcoin (BTC), Tether (USDT) и Binance USD (BUSD).

телеграм cryptomaniabg

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми