Пасивни доходи от криптовалути
Начало Новини Австрийските потребители ще могат да харчат криптовалути на 2500 места

Австрийските потребители ще могат да харчат криптовалути на 2500 места

0
178
Австрийските крипто потребители скоро ще могат да харчат крипто на 2500 места

Над 2500 австрийски търговци вече могат да приемат криптовалути като метод на плащане, благодарение на мобилният оператор A1.

Прочети още:

QubitTech е компания за напълно ПАСИВНИ ДОХОДИ, създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари. Вие можете да и доверите част от своите криптовалути и да получавате всекидневни доходи за това”

Притежателите на криптовалути в Австрия скоро ще могат да харчат монетите си на повече от 2500 пункта за приемане с помощта на A1 Payment – един от най-големите оператори на мобилни мрежи в страната.

Според съобщение, направено от австрийската финтех фирма Salamantex, нейният софтуер за плащане на крипто услуги вече е интегриран в платформата за плащане на A1. Търговците ще започнат да приемат Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ) и Dash , вместо пари или кредитни карти, през лятото на 2020 г.

Пасивни доходи от криптовалути

Сегашната позиция на Австрия към криптовалутите

Salamantex също така похвали скорошната позиция на страната към преминаване към безкасови платежни транзакции.

Маркус Пеячевич, главният оперативен директор на Salamantex, каза:

„Нашата цел е да направим плащането с цифрови валути на касата толкова лесно и естествено, колкото сме свикнали с кредитните карти от десетилетия. С А1 имаме партньор за разгръщане в цяла Австрия, който също като нас е убеден в тази система на плащане на бъдещето и работи за осигуряване на плащане с цифрови активи, достъпни за широките маси. “

Регулиран от Органа за финансов пазар

Софтуерът за плащане на крипто плащане на Salamantex има за цел да даде възможност за разгръщане на крипто платежната услуга и в съседни страни.

През 2019 г. А1 започна да приема криптовалути  като плащане в седем избрани магазина в Австрия. Това даде възможност на клиентите на A1 да плащат за услуги, използвайки китайските оператори за разплащане, Alipay и WeChatPay.

 

?????? ????? ???????? – ?????? ??????? ?????? ???????? ?????

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech