Antis Capital – Пасивни доходи от недвижимо имущество и трейдинг

0
пасивни доходи от криптовалути
Купи и продай криптовалути

Защо инвестирахме в Antis Capital

Преди да преминете към преглед на техническите характеристики на конкретната инвестиционна възможност, Ви съветваме да отворите и ТАЗИ подробна статия, в която описваме детайлно стратегията, която следваме при инвестиции в платформи от рода на Antis Capital. Описваме подробно какви рискове се крият, как можем да ги намалим, какво да и какво да не правим за наша сигурност и т.н

СЕО на Antis Capital – Philip Below – Доказал се компютърен специалист и привърженик на новите технологии в крипто индустрията. Специализирал се в създаването на високо-технологични програми за борсова търговия.

Купи и продай криптовалути

Antis Capital залага на две основни направления, от които генерира доходност

Автоматична борсова търговия при пълна прозрачност на операциите и сделките.
За пръв път в подобен проект в платформата на Antis Capital имаме възможност да следим в реално време автоматичната търговия и изпълняването на конкретните сделки.

Antis Properties: Управление и продажби на луксозни апартаменти и вили в Дубай и пълно менажиране на процеса по сключването на продажбите и съответната документация пред властите в Дубай, съдействие по издаване на съответната виза за пребиваване, както и осигуряване на готови банкови и лизингови решения, свързани с покупката на съответните луксозни апартаменти и вили в Дубай.

Внимание: Вече имаме ново инвестиционно направеление в акаунтите си в Antis Capital.

23.3.2021г. е ден 1 на новата матрица, за която ако имате специален интерес, можете да прегледате подробна презентация на следния адрес: https://antiscapital.com/uploads/pdf/Antis_Smart_Presentation.pdf

* Можете да се присъедините към нашият екип, като използвате връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

Официалното откриване, на което присъствахме лично, се проведе на 17 Февруари 2021 г. Тъй като сме в начало на проекта имаме възможността да спечелим много повече, присъединявайки се именно сега. Antis Capital е фокусиран върху азиатския пазар, което вече му предава голяма скорост на развитие.

 • Pre launch период: Началото на Октомври 2020г. 
 • Официално представяне на компанията: Февруари 2021г.
 • Регистър на домейни: до 2024-05-11
 • Платежни системи:  BTC, ETH , LTC
 • Минимална инвестиция:  50 $
 • Минимално изтегляне  50 $ по всяко време
 • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
 • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица
 • Такса при теглене: 3% + 3$

Важно при таксата е да разберете, че тя не се вади от месечната доходност, а от всяко теглене, което правите. Във варианта на едно месечно теглене с пакет от 1000$, математиката е следната:

$1000 инвестиция x 12% на месец = $120 на месец
$120 x 3% = $3.6 + $3 = $6.6
$120 – $6.6 = $113.5 = 11.35% доходност

Моля запознайте се с нашата система на работа, преди да преминете към запознаване с въпросната инвестиционна платформа.

Легендата на проекта

Проектът както обикновено се основава на ботове, които търгуват с криптовалута на борсите с определени алгоритми. Ботовете правят печалба, инвеститорът получава приходи. Легендата не е нова, но тук има добра организация и планове за създаване на собствен крипто портфейл и собствена борса за обмен на криптовалути. Имаме и второ направление, от което се печели – сделки по продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество в Дубай.

Главен изпълнителен директор, Филип Белов

 

Статии за проекта в популярни новинарски медии

 

https://www.theamericanreporter.com/antis-capital-the-future-of-the-company-on-cryptocurrency-and-real-estate-markets/

 

https://www.americadailypost.com/philip-belov-antis-capital-investments-in-cryptocurrencies-and-real-estates-adjusted-to-the-specificity-of-the-21st-century/

 

https://ritzherald.com/antis-capital-announces-ai-powered-bot-for-automatic-cryptocurrency-trading/

Инвестиционни пакети

Компанията предлага три инвестиционни пакета от 50 до 20 000 долара

Стандарт – от $ 50 до $ 999. Доходност ~ 10% на месец. Пакетът работи, докато не донесе 250% от себестойността си. Пример: 100$ пакет ще работи докато донесе 250$, след което ще изчезне. Главницата е включена в доходността.

Мега – от $ 1000 до $ 4999. Доходност ~ 12% на месец. Пакетът работи, докато не получи 280% от стойността си.

VIP – от 5000 до 20 000 долара. Доходност ~ 15% на месец. Пакетът работи, докато не получите 300% от сумата на вашата инвестиция.

● Дивидентите се начисляват всяка Събота.

● Тегленето на дивиденти отнема до 3 работни дни.

* Можете да се присъедините към нашият екип, като използвате връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише: R-732039

 

Маркетинг

 

Проектът предлага бинарен маркетинг. Трябва да балансирате два крака (страни) за максимален доход.

Бинарният бонус е 10% от по-слабата страна.

ПРИМЕР ЗА РАБОТАТА НА БИНАРНАТА СИСТЕМА

Имате партньор във вашата дясна страна с 1000$ (т.е имате 1000 точки в дясната си страна)

Включвате нов партньор във Вашата лява страна на структурата за да усвоите точките от партньора си, който се намира в дясно. Включвате левият човек с пакет от 500$.

Веднага усвоявате % БИНАРЕН БОНУС (10% от 500$ = 50$ комисионна за вас),  от дясно остават 500 точки, (1000т. – 500т.) а от ляво остават 0т. (500-500т. )

Вашата следваща цел е да намерите нов партньор, който да включите във вашата слаба страна, за да усвоите точките, които имате останали в другата. (имате останали 500т. от дясно и 0 в ляво). Така гоним баланса за напред, за да не дойде момента, в който в лявата си част на структурата имаме 10000+ точки, а в дясно нямаме вече хора, които да запишем.

Също така има директен бонус (лична покана). Този бонус зависи от пакета, който сте закупили. С пакетите Standart получавате 5% от сумата на инвестицията, с пакет Mega – 8% и с VIP пакет – 10%.

Важно: Проектът разполага с много добра защита за неговата дългосрочна работа. Имаме лимит за получаване на партньорски бонуси от всякакъв род. Ще дадем директен пример при човек с депозит от 1000$: 

Сумата, която можем да получим от партньорската си структура и всички видове бонуси в нея ще бъде 200% от нашият депозит ако сме РАНГ 1, 300% от депозита ни ако сме РАНГ 2, 400% от депозита ни ако сме РАНГ 3, а за РАНГ 4 няма лимити.

Т.е ако имате 1000$ личен депозит, ще можете да получите до 2000$ общо от всички бонуси, като останалите суми няма да ги получавате.

Хубавата новина е, че лимитите си можем да вдигаме просто като реинвестираме част от нашите приходи, обратно в програмата. Разбира се тези правила са за всички, така че това би предало още по-голяма дългосрочност на проекта. Следете колко пари сте получили от маркетинговата система и когато започнат да доближават сумата на Вашия депозит умножен по две за Ранг 1, просто увеличете депозита си за да не губите последващи комисионни. За следващи Рангове вече го умножаваме х3, х4 и за Ранг 4 нямаме лимити. Пожелавам успех на всеки да достигне това ниво!

Искам да вметна и няколко думи относно вдигането на РАНГ:

За да достигнете РАНГ 2 е нужно да имате 15 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

За да достигнете РАНГ 3 е нужно да имате 30 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

За да достигнете РАНГ 4 е нужно да имате 50 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

Кариера

 

Предлагат се и бонуси за оборота, направен от вас и вашия екип.

С оборот от 10 000 долара в по-слабата страна ще получите бонус от 500 долара.

При оборот от $ 50 000 в по-слабата страна, ще получите $ 1000 бонус.

При оборот от $ 100 000 в по-слабата страна, ще получите $ 2 000 бонус

Ролекси, апартаменти, автомобили – всичко това можете да получите за оборота в Antis Capital.

AntisToken & AntisCoin

 
✔Ȃ1 Антис Койн = 1💲
✔1 Антис Токен = 0.01💲
⁉1 Антис Токен след 3 месеца = 💲?
antis tokens
 
-Стейкинга е процес на активно участие във валидирането на транзакции (подобно на копаенето) в блокчейн Proof-of-Stake (PoS).
-Всеки участник с минимално необходимия баланс на конкретна криптовалута може да валидира транзакции и да печели награди.
-В Платформата Antis Capital имаме страхотна възможност всеки, който не тегли седмичните си начисления и активира опцията за стейкинг, да получава Антис токени БЕЗПЛАТНО.
-На всеки 3 месеца компанията ще изкупува всички събрани токени, от което можем да получим до 52% допълнителна годишна пасивна възвращаемост. Още ли Ви се струват малки месечните начисления?
-Бутона се появява всяка Неделя в акаунтите ни и можем да изберем дали да използваме опцията през следващата седмица.
-Пример:
Ако имате Ȃ100 Антис койна в портфейла си за доходи (Income Wallet), всяка седмица ще получавате бонус 100 Антис токена, които сега се равняват на Ȃ1 на седмица или 52% доход годишно.
-Разбира се, ако имате всяка седмица доход Ȃ100 следващата седмица, ще имате 200 токена (общо = 300), следващата седмица – 300 (общо = 600), следващата седмица – 400 (общо = 1000) и т.н.
-След официалното стартиране, което се планува, цената на токена трябва да бъде доста по-висока.

Всички инвестиционни пакети се конвертират в AntisCoin, който винаги е равен на един долар.

Печалбите си в проекта, вместо да теглим, можем да поставим и на STAKING *бутона ще се появява всяка Неделя до самите начисления от пакетите ни* По този начин заключваме печалбата си за 7 дни, след което ще ни бъдат начислени Антис Токени-и в съотношение 1:1 с Антис Койните, които сме заключили за седмица.

Ето как да се сдобиете с Антис токени, които да увеличат скоростта на възвращаемост на инвестициите Ви.

Кликнете на бутона “Go staking” във Вашият акаунт за да изпише само ”staking”. (Активен е само в Неделя)

Така до другата Неделя ще получите 1:1 Антис токени към Антис койните, които сте заключили за седмицата.

Този бутон е активен само в Неделя. Ако го оставите активен, начисленията са замразени и ще ви донесат същото количество токени в рамките на следващата седмица.
Важно: Начисленията в платформата са в антис койни. 1 Антис койн е = 1$. Това е вътрешна валута на платформата. Няма нищо общо между антис койните и антис токените, които са бонус възвращаемост за нас. От заключването на антис койни получаваме антис токени. Ако заключите 10 антис койна = 10$ за седмица ще получитесъщите същите 10 антис койна и бонус 10 антис токена.

Търговия на живо

 

Личният акаунт дава възможност да видите сделките, които софтуерът извършва в режим на живо. Не всеки проект може да предложи такава прозрачност. Това е огромно предимство и показва високо ниво на професионализъм.

Инструкции за регистрация:

1). Следвайте връзката: * https://antiscapital.com/r/R-732039

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

2). Попълнете полетата за регистрация и кликнете върху „Създаване на акаунт“

 

3). След това ще получите имейл с потвърждение за регистрация (проверете „оферти/промоции“ и „спам“). След активирането можете да влезете в акаунта.

Как да платя за пакет?

 1. На главната страница потърсете менюто отляво.
 2. Изберете менюто „refill / withdraw“.
 3. Изберете начин за плащане (Bitcoin, Ethereum, Litecoin) и въведете сумата за депозит.

4. След като изпратите точното количество криптовалута на точния адрес, който Ви е зададен, изчакайте търпеливо транзакцията да се потвърди от блокчейна и от системата. *Понякога това става и за над час*.

5.Влезте в менюто Packages. Изберете пакета (Standart, Mega, VIP), за който сте направили депозит, или напишете сумата, която имате заредена в акаунта ръчно и натиснете бутона “INVEST”.

5. Можете да проверите покупката в “Моите пакети”.

Обобщение:

Виждаме добър проект, който е на своя старт! Сега е моментът да се регистрирате и да заемете изгодно място в бинарната структура (това става едва след направен депозит) за да получите привилегията на огромен партньорски оборот в едната си страна. За Вас остава само да попълните слабата си страна на партньорската мрежа и ще бъдете доста доволни. Проектът има много лидери от цял ​​свят, които се готвят и подреждат в момента на писане на тези материали. Вече се създават канали и чатове в YouTube, лидерите активно поставят своите партньори на добри позиции.

П.С Приятели, присъединете се към нашата структура, но НЕ забравяйте за РИСКОВЕТЕ !!! Всички проекти,в които инвестираме са високо доходни, а с високия доход идва и висок риск. Поради това действайте умно и не забравяйте за нашите правила! Инвестирайте само тези средства, които можете да загубите! Не теглете заеми, не продавайте коли и къщи, инвестирайте само свои пари! Късмет!

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми