Antis Capital – истинска революция за криптовалутите и пазарите на недвижими имоти

0
582
antis capital
Купи и продай криптовалути

Защо избрахме Antis Capital за следващ инвестиционен крипто проект и го добавихме към инвестиционното портфолио на Crypto Mania Bulgaria

♦️Philip Below – Реален и стабилен собственик, доказал се компютърен специалист и привърженик на новите технологии в крипто индустрията. Специализирал се в създаването на високо-технологични програми за борсова търговия.

♦️Antis Capital залага на две основни направления, от които генерира доходност:

Купи и продай криптовалути

1️⃣ Автоматична борсова търговия при пълна прозрачност на операциите и сделките.
За пръв път в подобен проект в платформата на Antis Capital имаме възможност да следим в реално време автоматичната търговия и изпълняването на конкретните сделки.

2️⃣ Antis Properties: Управление и продажби на луксозни апартаменти и вили в Дубай и пълно менажиране на процеса по сключването на продажбите и съответната документация пред властите в Дубай, съдействие по издаване на съответната виза за пребиваване, както и осигуряване на готови банкови и лизингови решения, свързани с покупката на съответните луксозни апартаменти и вили в Дубай.

* Можете да се присъедините към нашият екип, като използвате връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

▶ Официалното стартиране на проекта трябва да бъде в началото на Февруари 2021 г. Тъй като сме в начало на проекта имаме възможността да спечелим много повече, присъединявайки се именно сега. Antis Capital е фокусиран върху азиатския пазар, което ще му предаде голяма скорост на развитие.

▶ Екип на международни лидери се подрежда в програмата СЕГА.

▶ Публичен изпълнителен директор, с когото можете да се свържете в ZOOM или да посетите негов офис в Дубай.

▶ Пасивни доходи между 10-15% месечно и печеливш маркетингов план за лидери в мрежата, който е и силата на проекта.

В ерата на развитието на Интернет, методите на плащане, както и различни възможности за печелене на пари в базираните на блокчейн технологии придобиват все по-голяма популярност. Въпреки, че много хора са напълно наясно с важността на децентрализираната валута, благодарение на това, че са запознати с Биткойн, те не са информирани правилно за индустрията на Fintech и Blockchain. Ето защо инициаторът и изпълнителен директор на Antis Capital, Филип Белов, се заинтересува от споменатите теми и реши да се съсредоточи върху гореспоменатия клон на индустрията.

 • Pre launch период: Началото на Октомври 2020г. 
 • Официално представяне на компанията: Февруари 2021г.
 • Регистър на домейни: до 2024-05-11
 • Платежни системи:  BTC, ETH , LTC
 • Минимална инвестиция:  50 $
 • Минимално изтегляне  50 $ по всяко време
 • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
 • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица
 • Такса при теглене: 3% + 3$

Важно при таксата е да разберете, че тя не се вади от месечната доходност, а от всяко теглене, което правите. Във варианта на едно месечно теглене с пакет от 1000$, математиката е следната:

$1000 инвестиция x 12% на месец = $120 на месец
$120 x 3% = $3.6 + $3 = $6.6
$120 – $6.6 = $113.5 = 11.35% доходност

Моля запознайте се с нашата система на работа, преди да преминете към запознаване с въпросната инвестиционна платформа.

Система на работа с високо доходни инвестиционни възможности. 

Откъде дойде идеята за създаване на Antis Capital?

Филип Белов е настоящият главен изпълнителен директор на проекта Antis Capital, който е постигнал голям успех на пазарите на недвижими имоти в Дубай. Филип е роден през 1987 г. в Русия.

От ранна възраст той започва да пътува с родителите си в много страни в Азия и Европа, след това пребивава в САЩ, а по-късно и в Китай. Завършил е Техническия университет в Пекин, след което взима решение да отвори своя собствена компания.

Живее в Дубай от около 5 години и успешно развива своята компания Antis Capital, която освен да инвестира в недвижими имоти, се занимава и с разработването на ефективен БOT, позволяващ автоматична търговия с криптовалута. Antis BOT несъмнено е едно от най-големите постижения на Antis Capital. Благодарение на споменатия факт може спокойно да се твърди, че откритостта, нестандартното мислене и креативният ум са довели главния изпълнителен директор на Antis Capital до точката в живота, в която е сега.

На какъв етап сме?

Проекта активно се развива и навлиза на пазара бързо. Много лидери подготвят ZOOM конференции и събития на живо, с които представят проекта на своите близки и познати. Главният изпълнителен директор често излиза в медийното пространство и не е трудно да се комуникира с него.

* Можете да се присъедините към нашият екип, като използвате връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

Легендата на проекта:

Проектът както обикновено се основава на ботове, които търгуват с криптовалута на борсите с определени алгоритми. Ботовете правят печалба, инвеститорът получава приходи. Легендата не е нова, но тук има добра организация и планове за създаване на собствен крипто портфейл и собствена борса за обмен на криптовалути. Имаме и второ направление, от което се печели – сделки по продажба и отдаване под наем на недвижимо имущество в Дубай.

Главен изпълнителен директор, Филип Белов

 

Статии за проекта в популярни новинарски медии

________________________________________________________________________

https://www.theamericanreporter.com/antis-capital-the-future-of-the-company-on-cryptocurrency-and-real-estate-markets/

________________________________________________________________________

https://www.americadailypost.com/philip-belov-antis-capital-investments-in-cryptocurrencies-and-real-estates-adjusted-to-the-specificity-of-the-21st-century/

________________________________________________________________________

https://ritzherald.com/antis-capital-announces-ai-powered-bot-for-automatic-cryptocurrency-trading/

_______________________________________________________

Инвестиционни пакети

Компанията предлага три инвестиционни пакета от 50 до 20 000 долара

Стандарт – от $ 50 до $ 999. Доходност ~ 10% на месец. Пакетът работи, докато не донесе 250% от себестойността си. Пример: 100$ пакет ще работи докато донесе 250$, след което ще изчезне. Главницата е включена в доходността.

Мега – от $ 1000 до $ 4999. Доходност ~ 12% на месец. Пакетът работи, докато не получи 280% от стойността си.

VIP – от 5000 до 20 000 долара. Доходност ~ 15% на месец. Пакетът работи, докато не получите 300% от сумата на вашата инвестиция.

● Дивидентите се начисляват всяка седмица.

● Тегленето на дивиденти отнема до 3 работни дни.

* Можете да се присъедините към нашият екип, като използвате връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

Маркетинг

 

Проектът предлага бинарен маркетинг. Трябва да балансирате два крака (страни) за максимален доход.

Бинарният бонус е 10% от по-слабата страна.

ПРИМЕР ЗА РАБОТАТА НА БИНАРНАТА СИСТЕМА

Имате партньор във вашата дясна страна с 1000$ (т.е имате 1000 точки в дясната си страна)

Включвате нов партньор във Вашата лява страна на структурата за да усвоите точките от партньора си, който се намира в дясно. Включвате левият човек с пакет от 500$.

Веднага усвоявате % БИНАРЕН БОНУС (10% от 500$ = 50$ комисионна за вас),  от дясно остават 500 точки, (1000т. – 500т.) а от ляво остават 0т. (500-500т. )

Вашата следваща цел е да намерите нов партньор, който да включите във вашата слаба страна, за да усвоите точките, които имате останали в другата. (имате останали 500т. от дясно и 0 в ляво). Така гоним баланса за напред, за да не дойде момента, в който в лявата си част на структурата имаме 10000+ точки, а в дясно нямаме вече хора, които да запишем.

Също така има директен бонус (лична покана). Този бонус зависи от пакета, който сте закупили. С пакетите Standart получавате 5% от сумата на инвестицията, с пакет Mega – 8% и с VIP пакет – 10%.

Важно: Проектът разполага с много добра защита за неговата дългосрочна работа. Имаме лимит за получаване на партньорски бонуси от всякакъв род. Ще дадем директен пример при човек с депозит от 1000$: 

Сумата, която можем да получим от партньорската си структура и всички видове бонуси в нея ще бъде 200% от нашият депозит ако сме РАНГ 1, 300% от депозита ни ако сме РАНГ 2, 400% от депозита ни ако сме РАНГ 3, а за РАНГ 4 няма лимити.

Т.е ако имате 1000$ личен депозит, ще можете да получите до 2000$ общо от всички бонуси, като останалите суми няма да ги получавате.

Хубавата новина е, че лимитите си можем да вдигаме просто като реинвестираме част от нашите приходи, обратно в програмата. Разбира се тези правила са за всички, така че това би предало още по-голяма дългосрочност на проекта. Следете колко пари сте получили от маркетинговата система и когато започнат да доближават сумата на Вашия депозит умножен по две за Ранг 1, просто увеличете депозита си за да не губите последващи комисионни. За следващи Рангове вече го умножаваме х3, х4 и за Ранг 4 нямаме лимити. Пожелавам успех на всеки да достигне това ниво!

Искам да вметна и няколко думи относно вдигането на РАНГ:

За да достигнете РАНГ 2 е нужно да имате 15 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

За да достигнете РАНГ 3 е нужно да имате 30 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

За да достигнете РАНГ 4 е нужно да имате 50 директни партньора с MEGA Пакети от поне 1000$ всеки

Кариера

 

Предлагат се и бонуси за оборота, направен от вас и вашия екип.

С оборот от 10 000 долара в по-слабата страна ще получите бонус от 500 долара.

При оборот от $ 50 000 в по-слабата страна, ще получите $ 1000 бонус.

При оборот от $ 100 000 в по-слабата страна, ще получите $ 2 000 бонус

Ролекси, апартаменти, автомобили – всичко това можете да получите за оборота в Antis Capital.

AntisToken & AntisCoin

 

Всички инвестиционни пакети се конвертират в AntisToken, който винаги е равен на един долар.

1 AntisToken = 1 $

Според разработчиците на проекта скоро ще бъде разработен AntisCoin, който ще можете да печелите с вече спечелените AntisToken-и . Това още не е възможно но е перспектива да печелим допълнителни 5-6% месечно + евентуален спекулативен ръст в цената. Печалбите си в проекта, вместо да теглим, можем да поставим и на STAKING *бутона ще се появи до самите начисления от пакетите ни* По този начин заключваме печалбата си за 7 дни, след което ще ни бъдат начислени AntisCoin-и в съотношение 1:1 с AntisToken-ите, които сме заключили за седмица.

Тази монета ще бъде незабавно включена в Coinmarketcap и на борсата Antis, където всеки ще може да си я купи и продаде. Вероятно ще се използва блокчейна на Етериум и ще бъде на база ERC-20 tokens.

Ето как да се сдобиете с Антис токени, които в последствие биха ни увеличили скоростта на възвращаемост на инвестициите.

Кликнете на бутона “Go staking” във Вашият акаунт за да изпише само ”staking”. (Активен е само в Неделя)

Така до другата Неделя ще получите 1:1 Антис токени към Антис койните, които сте заключили за седмицата.
Тези токени евентуално ще можем да ги продаваме след време.
Процентите възвращаемост ще са доста по-добри от очакваните ако плана за развитие на проекта се спази.
Този бутон е активен само в Неделя. Ако го оставите активен, начисленията са замразени и ще ви донесат същото количество токени в рамките на следващата седмица.
Важно: Начисленията в платформата са в антис койни. 1 Антис койн е = 1$. Това е вътрешна валута на платформата. Няма нищо общо между антис койните и антис токените, които очакваме да бъдат пуснати на вътрешна и в последвствие на външна борса. От заключването на антис койни получаваме антис токени. Ако заключите 10 антис койна = 10$ за седмица ще получитесъщите 10 антис койна и бонус 10 антис токена.

Търговия на живо

 

Личният акаунт дава възможност да видите сделките, които софтуерът извършва в режим на живо. Не всеки проект може да предложи такава прозрачност. Това е огромно предимство и показва високо ниво на професионализъм.

Инструкции за регистрация:

1). Следвайте връзката: https://antiscapital.com/r/R-732039

Моля при регистрация да проверите дали в полето на поканващ пише R-732039

Фейсбук група на проекта: https://www.facebook.com/groups/198994898589791

Линк за нашият телеграм канал: https://t.me/cryptomaniabginfo

Ако не е попълнено, моля да го попълните ръчно.

2). Попълнете полетата за регистрация и кликнете върху „Създаване на акаунт“

 

3). След това ще получите имейл с потвърждение за регистрация (проверете „оферти/промоции“ и „спам“). След активирането можете да влезете в акаунта.

Как да платя за пакет?

 1. На главната страница потърсете менюто отляво.
 2. Изберете менюто „refill / withdraw“.
 3. Изберете начин за плащане (Bitcoin, Ethereum, Litecoin) и въведете сумата за депозит.

4. След като изпратите точното количество криптовалута на точния адрес, който Ви е зададен, изчакайте търпеливо транзакцията да се потвърди от блокчейна и от системата. *Понякога това става и за над час*.

5.Влезте в менюто Packages. Изберете пакета (Standart, Mega, VIP), за който сте направили депозит, или напишете сумата, която имате заредена в акаунта ръчно и натиснете бутона “INVEST”.

5. Можете да проверите покупката в “Моите пакети”.

Обобщение:

Виждаме добър проект, който е на своя старт! Сега е моментът да се регистрирате и да заемете изгодно място в бинарната структура (това става едва след направен депозит) за да получите привилегията на огромен партньорски оборот в едната си страна. За Вас остава само да попълните слабата си страна на партньорската мрежа и ще бъдете доста доволни. Проектът има много лидери от цял ​​свят, които се готвят и подреждат в момента на писане на тези материали. Вече се създават канали и чатове в YouTube, лидерите активно поставят своите партньори на добри позиции.

П.С Приятели, присъединете се към нашата структура, но НЕ забравяйте за РИСКОВЕТЕ !!! Всички проекти,в които инвестираме са високо доходни, а с високия доход идва и висок риск. Поради това действайте умно и не забравяйте за нашите правила! Инвестирайте само тези средства, които можете да загубите! Не теглете заеми, не продавайте коли и къщи, инвестирайте само свои пари! Късмет!

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми