Андрю Йънг обеща да превърне Ню Йорк в Биткойн център

0
Андрю Йънг обеща да превърне Ню Йорк в биткойн център
Купи и продай криптовалути

Бизнесменът и претендент за кмета на Ню Йорк Андрю Йънг заяви, че ако спечели изборите, ще превърне града в център на Биткойн и други криптовалути.

 

 

Купи и продай криптовалути

Това съобщение предизвика противоречива реакция в общността. Ръководителят на криптовалутната борса Binance Чангпенг Джао предложи помощ , а научният журналист Ерин Биба разкритикува плановете на бизнесмена.

 

„Йънг има ли и най-малка представа за широкото въздействие на околната среда от подобно нещо? Дали му пука за борбата с изменението на климата? “, написа Биба.

Потребител публикува ироничен коментар. Превръщането на Ню Йорк в Биткойн център е това, от което се нуждае средният жител на града “с нарастващи наеми и разпадаща се инфраструктура”, каза той.

 

Директорът за развитие на CoinShares Мелтем Демиърс отбеляза, че за да изпълни плана, Йънг ще трябва да се справи с високите данъци и BitLicense – един от най-строгите набори от държавни разпоредби.

 

През 2017 г. Йънг се включи в надпреварата за президент на Съединените щати като кандидат за демократ. Той се застъпи за национални правила за регулиране на криптовалутите, предложи да се разработи ясна данъчна политика.

През юли 2019 г. негови поддръжници стартираха Humanity Forward Fund, независим комитет за политически действия, и приложиха възможността за дарения в Биткойн от портфейлите Lightning.

През декември 2020г.  Йънг представи документите, необходими за започване на набирането на средства за участие в кметските избори в Ню Йорк.

Реклама: Нашето ново инвестиционно предложение за пасивни доходи от крипто инвестиции.

Кратки характеристики, за повече информация относно инвестиционният проект, моля,  кликнете на снимката по – долу:

  • Pre launch период: Началото на Октомври 2020г. 
  • Официално представяне на компанията: Февруари 2021г.
  • Регистър на домейни: до 2024-05-11
  • Платежни системи:  BTC, ETH , LTC
  • Минимална инвестиция:  50 $
  • Минимално изтегляне  50 $ по всяко време
  • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
  • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица
  • Месечна доходност: 10/12/15% според закупеният пакет

antis capital

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми