Този алткойн сигнализира за предполагаем голям пробив за Биткойн (видео)

0
3183

Анализатор на хедж фондове за криптовалути казва, че гледа някой от водещите алткойни, за да види каква ще бъде посоката на Биткойн.

Според Уили Ву от Adaptive Capital, активността на инвеститорите в мрежата на Лайткойн се увеличава и той очаква Биткойн да последва.

„Използва се верижна инвеститорска дейност, която дава информация за това коя е посоката; LTC вече е позициониран за възход, докато BTC все още се консолидира след ранен бичи суинг. С две думи, очаквам бичи пазар за BTC, предшестван от сигнал на LTC за потвърждение.”

Ву казва, че верижните показатели, включително активността на копачите, предполагат, че Биткойн е в ранните етапи на дългосрочно възходящо рали.

Междувременно, популярният търговец Tоун Вайс споделя, че според него BTC ще се потопи под $6,000 през тази година. Той обаче е готов да остане с бичи настроения за Биткойн в дългосрочен план, ако успее да достигне до $8,500.

Пасивни доходи от криптовалути

„Ето добрите новини. Ако можем да останем над $7,700 и след това да надминем $8,500, може би ще бъда бичи настроен през останалата част от годината. Просто не мисля, че ще стане. Графиките могат да ме направят бик. Просто не мисля, че ще това ще се случи”

 

 

⚠️??  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ СЪС И БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ

?‍?‍?‍?Побързайте да осигурите пасивен доход на семейството си!
100% ДОКАЗАНИ И РАБОТЕЩИ КОМПАНИИ

?Реални собственици, Без повече Понци схеми, Само проверени компании! 

? Дневна доходност 0.6 -1.4% 
? Минимална инвестиция – 100$ в Биткойн
? Ето как печелим 4 цифрени месечни суми вече над 5 години! – ДОРИ ДОКАТО СПИМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ – КЛИКНИ ТУК И СЕ ЗАПОЗНАЙ С КОМПАНИИТЕ