Начало Новини Маркетингова кампания целяща масова информираност за Биткойн

Маркетингова кампания целяща масова информираност за Биткойн

a-new-guerrilla-marketing-campaign-aims-to-create-bitcoin-awareness
Купи и продай криптовалути

Немски колектив започна мащабна кампания за стимулиране на хората да разпространяват стикери с положителни крипто съобщения.

Идеите са на колектив, базиран в Германия, да стартира кампания за премахване на погрешни схващания относно Биткойн. Групата стимулира хората да поставят стикери, свързани с биткойн, в градове по целия свят.

Купи и продай криптовалути

Прочети още:

QubitTech е компания за напълно ПАСИВНИ ДОХОДИ, създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари. Вие можете да и доверите част от своите криптовалути и да получавате всекидневни доходи за това”

Според официалния уебсайт на инициативата, наречен „Игра за информираност на Биткойн“, кампанията се стреми да промени общественото схващане, че Биткойн е свързан с престъпници и измами.

Стикерите имат за цел да създадат информираност

Стикерите, които съдържат съобщения от рода на “поправете парите“, „поправете света“, „B промяната“, „не може да стъпват върху мен“, „изход от фиат“, „инфлация“, наред с други – започнаха да се появяват в улиците на Мюнхен в началото на юни 2020 г. Сега те се разпространяват по цялата планета.

За да се улесни по-широкото разпространение на тяхното съобщение, колективът публикува готови дизайни в PDF формат, отворено за публично ползване, което позволява на всеки да изтегля и създава свои собствени стикери.

Кампанията се разпространява в други страни

Наскоро хората започнаха да публикуват снимки на стикерите по улиците на други Европейски страни като Обединеното кралство, Австрия и дори азиатски страни като Пакистан.

Колективът стартира кампания за набиране на средства, за да стимулира другите да разпространяват стикерите на кампанията – купени чрез магазина Ideas Are Like Flames – на обществени места по целия свят. Участниците могат да кандидатстват за възнаграждение като част от бонус кампания. Тази кампания има за цел да разпредели 675 сатоши (0,06 долара) на поставен стикер.

Наскоро криптовалутите се появиха на сцената на масови протести в САЩ, проведени в отговор на полицейски служители, убили мъж на име Джордж Флойд. Много от лидерите в индустрията натежаха, като публикации разпространиха за благоприятността на биткойн като начин за отказ от очевидно корумпирана социална инфраструктура.

Cointelegraph съобщи през 2019 г., че продемократичното и антиправителственото протестно движение в Хонконг предизвика по-широкото приемане на криптовалути като Биткойн.

?????? ????? ???????? – ?????? ??????? ?????? ???????? ?????

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

QubitTech е създаден от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Екипът стоящ зад qubittech