Нашата ‘топ 100’ поредица от интересни факти за Биткойн – част 5

0
958
топ 100 интересни факти за Биткойн
Купи и продай криптовалути

5 интересни факта ,които всеки собственик на биткойн трябва да знае  

Причината ,поради която хората не искат да приемат криптовалутите и да боравят с тях е недостатъчно информация . За това ние от екипа на Крипто Мания България приехме мисията да дадем максимално много и полезна информация на потребителите си .

Прочетете повече: “Част 6 от нашата класация интересни факти за Биткойн”

Купи и продай криптовалути

21.Genesis Mining изпрати Bitcoin в стратосферата и направи това, което според тях е първата сделка с Bitcoin в космическото пространство.

22. Пазарът за убийства се намира в “Dark Web”, където всяка страна може да направи залог, използвайки Bitcoin на датата на смъртта на дадено лице, и да събере изплащане, ако “точно” определи датата.

23. Нов блок от монети се “решава” на всеки десет минути, което води до около 6 нови открития на Bitcoins на час.

24. Биткойн бебе !

Не, това не е споразумение за черен пазар, с посредник в сенчестите ъгли на интернет. Детето се роди благодарение на цикъла на замразения ембрионтрансфер, който се е заплатил с биткойни. Лий казва, че за пръв път  някой е платил за  по този начин.

 Бебето е най-голямата  и определено най-славната  победа за Лий в кампанията му да убеди пациентите си да му платят за услугите му с “bitcoins” – експерименталната цифрова валута !

25. Изгубването на биткойн портфейл = изгубване на всички биткойни ,които имаме !
Точно както пазите парите си в онлайн банкови акаунти , вашите биткойни се пазят във биткойн портфейл (програма) , онлайн ,или хардуерен портфейл .  НО, ако загубите вашите биткойни , ги губите завинаги . Всъщност е невъзможно някой да ползва вашият портфейл ако не му предоставите достъп до него . Ако имате чужд биткойн адрес , можете да проверите колко биткойна притежава собственикът му !

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук