Близо 100 милиона долара в Биткойн бяха преместени в Етериум

0
238
Купи и продай криптовалути

Предлагането на токенизиран Биткойн на Етериум блокчейн скочи със 70% през юли.

Над 20,000 BTC, на стойност от приблизително $ 225 милиона, са токенизирани и се използват в различни базирани на Етериум протоколи.

Купи и продай криптовалути

Прочетете повече: “????????? ??? – Реална инвестиционна високо технологична компания за пасивни доходи, с ?доказан реален софтуер за ? търгуване с криптовалути, ? офиси, които тепърва се разрастват по цял свят, собственик е публична личност в крипто средите, член на екипа е собственика на криптовалутата ????? и още много.

Wrapped Биткойн (WBTC) представлява около 76% от общото токенизирано предлагане на Биткойн, с над 15,500 токенизирани BTC.

Общото предлагане нарасна с над $ 96 милиона през юли, след като и през юни бе поставен рекорд.

Токенизираните биткойни позволяват на трейдърите да извършват транзакции в BTC, докато използват апликации, базирани на други блокчейни.

Изпитахме драматично нарастване на WBTC през юли, предимно от потребителите на дребно,” каза Матю Жобе-Дювал, глава на финансовите продукти в CoinList, платформа за стартиране и обмен на токени, токенизирала 7,079 BTC през юли.

renBTC, втори по предлагане на WBTC, е отговорен за приблизително 2,068 BTC.

Токенизирането на Биткойн за Етериум е “най-голямата възможност за децентрализираните финанси днес,” сподели Анди Бромбърг, президент на CoinList.

 

Присъединете се към нашата крипто инвестиционна Телеграм група за да получавате всякаква информация, свързана с изкарването на напълно пасивни доходи в интернет пространството.

?????? ????? ???????? – ?????? ??????? ??????

 

 

 

 

 

/реклама/

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии

Инвестиционната компания QubitTech е създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.