Технически анализ на цената на Биткойн – 5 март 2020

0
цена биткойн
Купи и продай криптовалути
От началото на месеца Биткойнът се опитва да премине нивото от 9 хил. долара. След краткото понижаване на цената от последните дни, в момента най-голямата криптовалута се търгува във все по-тесни граници от 8,662 до 8,946 долара за един Биткойн. Стремежът нагоре обаче бива възпиран при нивото от около 8,969 долара.
Изглежда, че инвеститорите все още чакат момента, в който да влязат по-сериозно на пазара, тъй като обемът на търговия от страна на купувачите все още не може да се възстанови след големия спад от миналата седмица. Възможна причина за това е разразилата се истерия около коронавируса, която влияе негативно като цяло на световните пазари.
Скокът от последните часове обаче е в следствие на по-рязко увеличение в обема на търговия.  Но ако купувачите не успеят да удържат на натиска на продавачите, важно ниво на подкрепа е около 8,400-8,444 долара.
В момента наистина добър сигнал за покачването на цената би бил, ако успее да премине и да се задържи над 9,140 – 9,150 долара и в последствие и над 9,306. В противен случай, дори и да стигне до 9,150, не е изключено при силен отпор от страна на мечките при това ниво да последва рязък спад до 8,720 долара и евентуално 8,444 долара.
В най-краткосрочен план все пак дори Биткойнът да се покачи над 8,966 долара би било окуражаващо, тъй като ще затвърди тенденцията от тази седмица за все по-високи дневни най-ниски стойности.
Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. “Дигитъл Сълюшънс Груп” ЕООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.

КАК, КЪДЕ И ЗАЩО ИНВЕСТИРАМЕ НИЕ ЗА ДА ПОСТИГАМЕ НАПЪЛНО ПАСИВНИ ДОХОДИ В 4 ЦИФРЕНИ СУМИ – КЛИКНИ И ПРЕГЛЕДАЙ СПИСЪКА С КОМПАНИИТЕ!