Технически анализ на цената на Биткойн – 23 Януари

bitkojn cena analiz
Купи и продай криптовалути
Наскоро Хироми Ямаока, бивш ръководител на отдела по контрол на платежните и сетълмънт системите в Японската централна банка, заяви, че проектът на Facebook Libra е принудил централните банки да проучат и да обмислят създаването на собствени цифрови валути (central bank digital currencies – CBDC). В момента Китай води в надпреварата за разработване на CBDC, но изглежда, че други държави се опитват да наваксат.
В официално прес съобщение Банката на Англия заяви, че централните банки на Канада, Обединеното кралство, Япония, Европейския съюз, Швеция и Швейцария са се присъединили към Банката за международни разплащания (BIS), за да сформират работна група, чиято задача е да проучва CBDCs. Тази група ще „оценява случаите на използване на CBDC; икономически, функционален и технически избор на дизайн, включително трансгранична оперативна съвместимост; и споделянето на знания за нововъзникващите технологии.“
Освен това, правителствата и частните компании също работят заедно, за да ускорят внедряването на цифрови технологии в сферата на търговията. Тези събития показват, че вероятно технологията ще бъде широко използвана в различни области в рамките на следващите няколко години. Изпълнителният директор на Circle Джеръми Алейър вярва, че секюритизацията на активи чрез токенизация ще стане много по-реалистична в следващите две или три години.
Основите на класа активи се подобряват ежедневно. Тъй като тези проекти все още са в начален етап, цените на криптовалутите може да реагират бавно. Въпреки това, дългосрочните перспективи изглеждат обнадеждаващи. Нека анализираме графиката, за да определим следващия възможен ход.
Биткойнът (BTC) е заседнал между 20-дневната експоненциална пълзяща средна (ЕМА) и 200-дневната проста пълзяща средна (SMA). Двете пълзящи средни се изравняват, което предполага няколко дни на консолидация. Силен отскок от 20-дневната EMA ще свидетелства за покупки при спадове от страна на биковете.
Следващият етап на движението нагоре обаче ще започне едва след като биковете избутат цената над 200-дневната SMA и зоната на съпротива при 9 200 долара. Над тази зона покачването може да достигне до 10 368,89 долара, което вероятно ще действа като ниво на съпротива.
И обратното, ако мечките потопят цената под 20-дневната EMA, двойката BTC/USD може да падне до нивото на пробив от 7 856,76 долара.
Предвиждаме биковете да защитават това ниво агресивно. Ако обаче нивото се пропука, следващото ниво, за което трябва да се внимава, е 7 000 долара. Трейдърите могат да задържат дългите си позиции със стопове на 7 600 долара.
Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. Ние не носим отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.

⚠️??  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ СЪС И БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ

?‍?‍?‍?ПОБЪРЗАЙТЕ ДА ОСИГУРИТЕ ПАСИВЕН ДОХОД НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!
100% ДОКАЗАНИ И РАБОТЕЩИ КОМПАНИИ

?РЕАЛНИ СОБСТВЕНИЦИ, БЕЗ ПОВЕЧЕ ПОНЦИ СХЕМИ, САМО ПРОВЕРЕНИ КОМПАНИИ! 

Купи и продай криптовалути

? ДНЕВНА ДОХОДНОСТ 0.6 -1.4% 
? МИНИМАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ – 100$ В БИТКОЙН
? ЕТО КАК ПЕЧЕЛИМ 4 ЦИФРЕНИ МЕСЕЧНИ СУМИ ВЕЧЕ НАД 5 ГОДИНИ! – ДОРИ ДОКАТО СПИМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ – КЛИКНИ ТУК И СЕ ЗАПОЗНАЙ С КОМПАНИИТЕ