Cloud Mining ( облачен майнинг )

Cloud Mining и какво е това ?

Oблачният майнинг накратко е онлайн наемане на мощност за опредлено време ( в нашият случай за 1 година ) , с която печелите биткойн ,или друга крипто валута . Искаме да споменем ,че в повечето случаи ще бъде по-добре парите ,които ще се инвестират да се инвестират директно в крипто валутата и да се чака печалба от вдигане на курса .

Проекта , с който ще ви запознаем се нарича HashFlare .

HashFlare – BITCOIN CLOUD MINING

Компанията има повече от 3 години опит в сферата на майнинга на крипто валути .Тяхната цел е да направи манингът достъпен за много повече от хората по света и смело можем да заявим ,че вече го е направила ! Безспорно те са един от лидерите на пазара ,които предлагат подобна услуга .Тук вие не отговаряте за никакво оборудване , за плащане на сметки за ток и нищо по-различно от това да поръчате изчислителна мощ ,като имате избор от няколко вида такава и да изчакате тя да се изплати и да започне да ви носи чиста печалба .

Трябва да допълним ,че при първоначалната ви инвестиция можете да започнете и с 2-5$ за да видите как работи системата и дали ще ви допадне и спечели доверието !

Регистрация от тук – HASHFLARE

Първоначална инвестиция – ДА , по ваш избор . Всичко ,което трябва да се прави е да се инвестира веднъж , след което да се реинвестират спечелените пари за 2,3 месеца ,или повече , докато имате заплатено достатъчно количество копачна мощ ,което да ви носи исканата сума на месец . После от вас се иска сами и единствено да теглите ‘изкопаното’ !

Отборът на сайта е съставен от :

SERGEI POTAPENKO

FOUNDER & CEO


Оптимистичен и екстремно мотивиран тийм лидер, който има способноста да решава  комплексни проблеми за възможно най-кратко време.

 

 

NIKOLAY PAVLOVSKIY

VP, BUSINESS DEVELOPMENT

 


Крипто-валутен ентусиаст добре познат в Биткойн индустрията. Неговият опит му позволява  да предвижда  движенията на пазара и новите бизнес възможности.

 

 

VITALI PAVLOV

CHIEF PRODUCT OFFICER                                                                                                         


Hard-working специалист отговорен за широка гама от задължения. Преди всичко, ръководи екипа за развитие,  подпомага колегите си в маркетинга и поддържа взаимоотношенията с клиентите .

 

 

 

 

 

И още имена : 

RENNA REEMET

LEAD DEVELOPER


ALEXANDR GROMOV

MEDIA BUYER


EDGAR BERS

SUPPORT SPECIALIST