Hyuobi binance crypto exchange coinbase Canada
Новини

Крипто обменната борса Huobi ще разшири дейността си и в Канада

За Huobi, Binance, OKEx и Coinbase

Големият обмен на криптовалути Huobi ще разшири дейността си в Канада и ще отвори нов офис в Торонто, като по този начин ще си осигури още едно място в северноамериканския пазар.

Сингапурската компания обяви това в петък, като отбеляза, че търговията с криптовалути е нараснала няколко пъти в страната, въпреки враждебността от страна на местните банки.

Прочетете още: “СПЕЧЕЛИ БИТКОЙН НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – ЗАПИШИ СЕ С НЯКОЛКО ПРОСТИ СТЪПКИ

“Канада се очертава като водеща страна за блокчейн, а Торонто се превръща в един от най-активните блокчейн пространства в цяла Северна Америка. Въвеждането на канадския пазар ще помогне на Huobi да се превърне в лидер в иновациите с криптовалути “, каза Рос Джанг, генерален мениджър на Huobi Canada.

“Очакваме с нетърпение да работим с регулаторните органи за да помогнем на блокчейн пазара на активи да стане по-надежден, така че масовото приемане от хората да дойде по-рано”, добави Джанг.

В момента Huobi се нарежда на трето място по големина от всички борси за търговия с криптовалута в цял свят с дневен обем от около 1,7 милиарда долара на 208 пазара, според данните на CoinMarketCap.

През януари Huobi разкри, че открива клон в Сан Франциско и два месеца по-късно се регистрира в мрежата за финансови престъпления (FinCEN) като предприятие за парични услуги (MSB) в подготовка за предлагане на крипто-търговска услуга на американския пазар.

По-рано тази седмица Huobi Labs обяви, че е подписала стратегическо партньорство с общността Tianya за да създаде блок-фонд от 1 милиард долара в провинция Хайнан в Китай.

Развитието на плановете за разширяване на Huobi е характерно за индустрията за обмен на криптовалути като цяло, която оформи значителни печалби през изминалата календарна година, но също така събужда и предизвикателни регулаторни действия.

Binance и OKEx, двете най-големи обменни центрове за криптовалути откриха офис в Малта , докато Coinbase съобщава, че открива офис в Чикаго в опит да изгради своите институционални търговски взаимоотношения. Bitfinex, друг голям обмен, планира да консолидира дейността си в Швейцария.

 

 

Можете да се абонирате за нас в Twitter и да харесате нашата Фейсбук страница.

Посетете нашият онлайн магазин. Приемаме заплащане и в криптовалути !


Прочетете повече за онлайн допълнителните доходи от нашето меню “Допълнителни доходи”. Представили сме няколко проекта, които сме изпробвали лично и с радост ви ги препоръчваме.

Leave a Comment