crypto trading sygnals
Интересни Ръководства

Crypto Signals BG – Безплатни български сигнали за търговия с криптовалути

Кои са CryptoSignals.BG ?

Crypto Signals BG е платформа имаща за цел да предостави кратка, точна и ясна информация за търгуването с криптовалути. Екипът, стоящ зад сайта се състои от млади и амбициозни момчета, които са “напред в нещата”, както обичаме да казваме в България. 

Накратко от екипа зад cryptosignalsbg :

“Нашата цел е да помогнем на все повече българи да направят пари от криптовалутите и да ги запознаем с блокчейн технологията и всичките възможности, които тя разкрива пред себе си. Ние ще ви кажем приблизително кога да купите и продадете дадена монета, ще ви дадем съвети и нашата гледна точка за нейното бъдещо развитие. Това, което остава от вас е да се заредите с търпение и начално количество криптовалути.”

Сигналите се пускат във Фейсбук страницата на cryptosignals,от където също можете да се свържете с тях и в чат приложението DISCORD, което може да свалите от тук.

Как да започнем да търгуваме с криптовалути и изкарват ли се реални пари ?

С радост искаме да ви предложим да прочетете нашето ръководство стъпка по стъпка как да започнете да търгувате с криптовалути. Можете да го направите от тук: КЛИК 

В статията е обяснено как да си направите регистрация в борса за търговия с криптовалути и как да закупите криптовалути, които да депозирате в борсата.

Следващата стъпка е да се свържете (НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО към този момент) с момчетата от cryptosignals.bg, които с радост ще ви казват кога и на каква цена да закупите определена криптовалута. Искаме да поясним ,че процентът на успеваемост на сигналите им е доста висок.

И най- важният въпрос за мнозинството читатели… “Изкарват ли се пари ?!”

На всички ни е ясна главната причина, мнозинството от хора да се интересуват от криптовалутите. А именно страхотните финансови възможности, които ни отварят те.

Разбира се искаме да споменем, че огромен процент от търгуващите хора по борсите не реализират печалби или дори са на загуба. Това се получава, защото риска не се пресмята правилно. Друга причина е, че алчността при повечето хора надделява и когато реализират например 10% печалба от определена своя покупка, те искат процентите да се още повече и изчакват. В повечето случаи обаче цената тръгва на долу и хората продават на загуба. От тези редови излизат два извода:

  1. Не продавай на загуба, или поне не на голяма загуба.
  2. Не бъди алчен и се задоволявай с по-сигурни и чести печалби, без да даваш на риска да накланя везната в негова полза.

Та… Пари се изкарват определено. Много от хората, търгуващи по борсите с акции, горива, благородни метали и т.н се преместига към търговията с криптовалути. Поради волатилността на пазара тук, пари се правят доста по-бързо и скоковете и спадовете в цените на пазара са много по-чести.

С колко мога да започна ?

Не е никакъв проблем да започнете дори и с 50 лева депозит, разделен на по 10 лева за всеки получен сигнал.

Посетете сайта на нашите приятели и при първа възможност ни се похвалете за първите си реализирани печалби

Също така се абонирайте за нас, защото тук също мислим да публикуваме част от безплатните им сигнали. Харесайте нашата Фейсбук страница и останете с много здраве! Желаем ви късмет и много бъдещи печалби.

Leave a Comment