coinbase нов финансов директор
Новини Финанси

Coinbase има нов главен финансов директор

Обменът на криптовалути Coinbase нае нов главен финансов директор.

Прочетете още: “PORNHUB ДОБАВЯ ОПЦИЯТА ЗА КРИПТО ПЛАЩАНИЯ С VERGE TOKEN

Alesia Haas, бивш финансов директор на Oz Management и OneWest Bank, ще поеме ролята си в Coinbase незабавно, съобщи компанията в своя блог във вторник. В същото време, Haas трябва да помогне на Oz с прехода до 1 юни.

Президентът и главният оперативен директор на Coinbase, Asiff Hirji, заяви, че Haas ще позволи на организацията да ускори целта си за изграждане на финансов екип от световна класа, който да се приспособи към компанията през този период на дълбок растеж, добавяйки, че има богат опит в управляващи силно регулирани сложни финансови институции.

“Аз съм изключително развълнуван, че Alesia се присъединява към Coinbase като наш нов финансов директор. Тя носи дълбок финансов опит в нашата развиваща се компания. Като финтех компания финансирането е основно за всичко, което правим “, казва Брайън Армстронг, съосновател на Coinbase и главен изпълнителен директор.

Наемането на Haas представлява най-новото попълнение за екипа на Coinbase, който определено имаше нужда от нови кадри през последните месеци.

През март Coinbase нае бившия изпълнителен директор на Ню Йоркската фондова борса Ерик Скро, като нов финансов вицепрезидент и бившият изпълнителен директор на LinkedIn, Емили Чой за вицепрезидент на корпоративното и бизнес развитие на Coinbase.

 

 

Можете да се абонирате за нас в Twitter и да харесате нашата Фейсбук страница.

Посетете нашият онлайн магазин. Приемаме заплащане и в криптовалути !


Прочетете повече за онлайн допълнителните доходи от нашето меню “Допълнителни доходи”. Представили сме няколко проекта, които сме изпробвали лично и с радост ви ги препоръчваме.

Leave a Comment