bitcoin интернет в 80-те години
Анализи Новини

Bitcoin е като интернет в 80-те години на миналия век

Brian Kelly сравнява криптовалутите с интернета през 80-те години на миналия век

, като подчерта, че Bitcoin (БТК) все още е в ранните си етапи в интервю от 13 април на CNBC’s Trading Block.

Попитан за потенциала на Bitcoin, Кели отговори:

“Мисля, че тази технология ще работи и ще се промени коренно играта, но е много рано и е нормално да имаме тази огромна колебливост.”

 

Кели сравнява Bitcoin с ранните интернет компании Cisco и Microsoft , като приравнява Bitcoin с маршрутизаторите и Интернет протоколите на Cisco. Въпреки това, Кели подчертава, че е неправилно да се мисли за Bitcoin като компания или запас:

“Това е софтуер с отворен код, не може да се мисли за него като компания, и това е мястото, където хората правят грешката си. Това не е запас, това не е компания”.

Спадът на ценaта на Bitcoin от новата година е бил очакван от Tom Lee. Според интервюто Кели е бил и все още е съгласен с голяма част от анализите на Лий.

Кели също така споменава неотдавнашния доклад на анализатори от Barclays, който се позовава на криптоповалутите като вирус и инфекциозна болест, която никога повече няма да удари друга височина. Кели отбелязва, че моментът след публикуването на подобни негативни статии е когато някой има за цел да купи всеки актив, независимо дали е Bitcoin или не.

В петък Кели каза в друго интервю, че подкрепя оценката на инвестиционния магнат Тим Дрейпър , че Bitcoin може да удари 250 000 долара до 2022 г.

 

Можете да се абонирате за нас в Twitter и да харесате нашата Фейсбук страница.

Посетете нашият онлайн магазин. Приемаме заплащане и в криптовалути !

Leave a Comment