Купи криптовалута
Ръководства

Как да закупим криптовалути от най-добрата българска крипто обменна борса ?

В тези времена на спадове в цените на криптовалутите е хубаво всички да се преориентираме към покупка на желаните от нас монети. Предполагаме всеки от вас си има набелязани проекти, в които вярва. В тази статия ще ви предложим бърз и лесен начин да закупите криптовалута и да заредите вашите портфейли, или акаунти в избрани борси за криптообмен. 

 

Bitcoinsatthemoment.com

Купи криптовалута

 

Сайтът на нашите приятели от bitcoinsatthemoment е създаден специално за всички онези от вас, които искат да подкрепят българското. Има лесен и приятен дизайн и уникално опростена визия за да може всеки да се справи с процедурата по покупка. В следващите няколко стъпки ще ви обясним как става покупката.

  1. Посетете сайта на bitcoinsatthemoment от този линк.

  2. В полето обмяна изберете “Купете”
  3. В полето валута изберете желаната криптовалута, която в последствие ще можете да съхранявате, или да обмените за друг желан алткойн.
  4. В полето колко напишете желаното количество на покупката и натиснете бутона “Изчисли”
  5. В полето сума ще се изпише нужната сума, която трябва да заплатите.
  6. В полето от ляво напишете вашите данни за обратен контакт.
  7. Натиснете бутона Купи/Продай.

Ще видите този надпис, след което изчакайте техен сътрудник да се свърже с вас по телефона за да уточните как ще стане превода на парите.

Чудесно! Имаме сделка. Ще се свръжем с Вас възможно най-скоро! Обикновено отнема минути.

  Как става заплащането ?

Имате доста варианти за заплащане на услугата. Най-лесният за нас е превод през ИзиПей системата.

Къде ще съхранявам криптовалутите си и как ще търгувам с тях ?

Можете да прочетете втората част на ТАЗИ статия с урок стъпка по стъпка как да се регистрираме в най-добрата крипто обменна борса и как да започнем да търгуваме с криптовалути. В първата част на статията сме описали малко по-различен и сложен начин за закупуване на криптовалути, който в случая по ваша преценка можете да прескочите и да ги закупите от сайта,който ви предлагаме тук.

Ще ви е нужен адрес на портфейл, където да ви изпратят закупената криптовалута. Този адрес в най-общия случай е поредица от цифри и букви: например 0xA01008bC89D2CB37f5032634eCe214567b65****

Можете да го получите и директно и в предложената от нас борса в тази статия.

 

За въпроси и повече информация относно проектите, с които се занимаваме и изкарваме допълнителни доходи можете да се свържете с нас от формата за контакт, или през нашата Фейсбук страница. С удоволствие ще ви съдействаме ! 

Leave a Comment