Анализи

НАШИЯТ ИЗБОР НА НАЙ-ОБЕЩАВАЩИТЕ МОНЕТИ ЗА 2018 ГОДИНА (част 2)

Най-обещаващите криптовалути за 2018 година – част 2

Здравейте приятели,

След първите 9 алткойна, с които ви запознахме, ние решихме да вмъкнем в нашият списък още няколко попълнения. Надяваме се, че покупките ни са направени в точното време и в точните монети.

Отново не искаме да налагаме мнението си и нека всеки сам си прецени къде да инвестира собствените си средства. В тази статия ще ви запознаем с още 6 попълнения в нашето портфолио, които се надяваме да ни донесат добри приходи през 2018 година.

Тук можете да прочетете и първата част от нашият избор на алткойни, които ще държим търпеливо в срок от 6 до 12 месеца.

 

QTUM

QTUM е базирана в Сингапур технология, която свързва интелигентните договори на Етереум със стабилния блокчейн на Bitcoin, като използва proof of work. По този начин QTUM се надява да увеличи обхвата и оперативната съвместимост на интелигентните приложения, особено за бизнес и институционални цели.

Идеята зад QTUM прави интелигентните договори по-лесни и по-сигурни, като същевременно предлагат оперативна съвместимост с водещи криптовалути като Bitcoin и Ethereum. Основата за кода на QTUM е блокчейна на Bitcoin, но разработчиците на QTUM са прибрали и добавили слоеве към блока на Bitcoin, които позволяват на виртуалната машина Ethereum за интелигентни договори да се движи над Bitcoin. Като такъв, QTUM се възползва от новите разработки в общностите Bitcoin и Ethereum, а интелигентните договори, изградени върху Ethereum, лесно могат да бъдат прехвърлени и към QTUM.

 

OmiseGO

omg криптовалута

OMG

Основана през 2013 г., Omise е компания, предлагаща услуги за плащания в рискови дружествaоперираща в Тайланд, Япония, Сингапур и Индонезия. OmiseGo, създадена от тази компания, е отделно експлоатирана разширителна платформа. Тя е собственост на нейните потребители и притежатели на символи, а не на Omis.

OMG използва алгоритъм доказателство за залог (PoS proof of stake) и има общо предлагане на 140,245,398 броя с текущо циркулиращо количество от 102,042,552 бр.

OMG е децентрализиран портал за блокчейн на банки, обмени и активи. Крайната цел на OMG е  да бъде “първостепенна платформа за обмен и сетълмент с висока стойност” . Помислете за децентрализиран Ripple + универсален мост за преводи, за да свържете фрагментирани процесори за плащания, наследени релси и децентрализирани блокове.

Това означава да се подпомогнат банковите услуги без банков превод (чрез инфраструктурата им с отворен портфейл) и да се улесни безпрецедентната взаимозаменяемост между многобройните наклонени релси (ACH, VISA, Paypal) и децентрализираните блокове (като Ethereum).

 

Electroneum

electroneum crypto

Електронеумът е криптовалута, изградена върху собствената си блок верига, произлизаща от биткойн. Валутата е изградена с конкретната цел да улови пазарите на мобилни игри и онлайн хазартни игри. Проектирана е с удобство за мобилни телефони, бързи транзакции и лесни за употреба микроплатформи. Символът ,който се използва за обозначаване е ETN.

Повече за ECN можете да прочетете в нашата статия на този адрес. 

 

WAVES

wavesdex crypto invest

Waves е платформа на блокчейн, която можете да използвате, за да създадете своя собствена криптовалута. Независимо дали искате да развиете ваш проект, да създадете програма за награди за лоялност или да създадете валута, платформата Waves със сигурност си заслужава да бъде разгледана.

Според техния уебсайт можете да създадете свой собствен символ в рамките само на една минута.

Waves също включват децентрализирана борса DEX, в която можете да търгувате новосъздадената си монета в двойка за търговия с други криптовалути. Децентрализираните борси намаляват много от рисковете, свързани с използването на типичен, централизиран обмен. Тъй като средствата ви се съхраняват директно в портфейла ви, няма почти никакъв шанс DEX да бъде хакнат. Освен това, децентрализацията означава, че няма администратор, който да замрази средствата ви, нито да ограничава търговията и изтеглянията. Имате пълен контрол над профила си.

ZCASH

zcash invest altcoin

Zcash е децентрализирана и открита криптовалута, предназначена да осигури силна защита на личните данни чрез по-добра блокчейн технология.

Подобно на DASH, Zcash трябва да бъде заменяем или взаимозаменяем. Това означава, че всеки блок от Zcash може да бъде заменен с друг. Мислим, че това ще покрие следите от финансови транзакции и ще ги направи трудни или невъзможни за проследяване.

Прочетете повече в тази статия.

Zcash и личната неприкосновеност. Пълен Zcash наръчник.

 

STRATIS

Стратис  е платформа за Blockchain as a service (BaaS)- блокчейн като услуга, създадена да предоставя решения за корпорации във финансовия сектор, които искат да се възползват от предимствата на технологията Blockchain. Stratis позволява на компаниите да създават свои собствени блокови приложения с функциите, които изискват, което прави процеса на разработване по-опростен и ускорява развитието на жизнения цикъл на блокчейн проектите.

Stratis позволява създаването на отделни, частни блокове, които могат да бъдат стартирани от организации на трети страни, които могат да ги приспособят към техните нужди. Тези блокчета (странични вериги) са закрепени на основният блок на Stratis. Те могат да бъдат достъпни чрез Lite клиенти и приложни програмни интерфейси (API).

Корпорациите могат да се възползват от страничните вериги на Stratis, за да пуснат своите блокчейн приложения без присъщите разходи и усложнения, свързани с изграждането и поддържането на тяхната собствена мрежова инфраструктура. Освен това тези компании могат да се възползват и комбинират вече съществуващи функции, намиращи се в други блокове като Ethereum или Waves.

 

Отново искаме да поясним ,че информацията която даваме не бива да променя вашите планове и насоки за закупуване на някоя от изброените криптовалути. Статията е с информативна цел за част от валутите ,които сме избрали да “холдваме” през тази година. Казвам част ,защото тук са проектите ,в които имаме най-голяма вяра. 

Поетия риск не е малък и шансът да загубите парите си е РЕАЛЕН! 

Обмислете вашите решения внимателно…

Ако статията ви е харесала много бихме се радвали да я споделите с вашите приятели. Също така можете да харесате нашата Фейсбук страница и да се абонирате за нас в Twitter.

Leave a Comment