google забранява ICO КИПТОВАЛУТИ
Новини

Разпространяват се слухове за забрана от Google спрямо рекламирането на ICO проекти

Неофициални регулации от GOOGLE

Прочетете оше: ” Краят на Биткойн – мит или реалност ? ”

Редица собственици на ICO проекти съобщиха, че  GOOGLE са започнали да ограничават рекламите на този вид дейности.

Всъщност изобщо не е изненадващо действието от страна на компанията. След като по-рано Facebook забраниха рекламирането на всичко свързано с криптовалутите никак не ни учудва това действие да се предприеме и от Google.

Няколко компании, които рекламират своите ICO проекти в  Google Adword са имали значителен спад в процентите на кликвания върху техните реклами. В същото време някои от фирмите започнаха да получават ограничения за провеждането на рекламните си кампании като дори някои от кампаниите са били прекратени.

След огромния бум на подобни измамни проекти и финансовите загуби на стотици хора по света е силно вероятно и Google да последват примера на Фейсбук и съвсем скоро да съобщят за новите си правила. Към момента няма официално изявление от най-голямата търсачка по тези въпроси.

Властите в различни държави чакат отговор от най-голямата интернет платформа за търсене – Google. Правителството на Канада например очаква, че търсещата машина ще приеме същата политика като социалната мрежа Facebook. Това очакваме и ние ! 

Leave a Comment