cloud mining облачен майнинг
Интересни Новини

” Облачно копане България “- в официално партньорство с Cryptomaniabg.com

Cloud Mining ( Облачно копане )

Здравейте приятели. От 7.3.2018 година официално искаме да ви съобщим ,че сключихме партньорство с българска фирма за cloud mining на богат набор от криптовалути. Списък с всички налични пакети можете да откриете в нашият онлайн магазин

Cloud Mining и какво е това ?

Oблачният майнинг накратко е наемане на мощност, с която екип от хора добиват биткойн ,или друга криптовалута вместо вас. Те се грижат за хардуера, чрез който ще добивате избраната криптовалута, грижат се за увеличаването на общия капацитет на фермите си за да са конкурентно способни на пазара и детайлно водят статистики кои са най-доходните за копане криптовалути.

Защо cloud mining ?

Ако нямате пространството за създаване на собствена ферма за добив на криптовалути, или пък нямате нужните знания и време, а искате да сте част от този така живописен крипто свят, това е точната възможност за вас !

В нашият магазин сме добавили всички налични пакети ,от които можете да се възползвате. Фирмата ,с която работим към момента има над 500 клиента от България и не само! Нашият екип е насреща да ви отговори и разясни всички въпроси ,които имате да зададете. Стартовото наемане на мощност започва от минимум 7 TH за Биткойн, които към днешна дата ще ви носят тази доходност :

cloud mining облачно копане

Естествено има известни променливи, като цената на криптовалутата, трудността на копане и цената на електроенергията, като последното в случая не ни интересува тъй като екип от специалисти ще се занимават вместо вас !

Какво искат в замяна ?

Естествено, както знаете и сами никой не прави нищо безвъзмездно.

В замяна екипът ,който ще се грижи за майнинг оборудването и вашата мощност взима малка комисионна от добитите криптовалути.

Каква е вашата гаранция, че няма да бъдете измамени ?

Това е следващият въпрос ,който бихте си задали нали?

Нашите партньори имат офис и лицензирано дружество и с удоволствие биха ви поканили да разговаряте преди да инвестирате парите си. Ще ви бъде издадена фактура за услугата ,която ще закупите и налице ще имате възможността да погледнете фермата ,в която ще добиват за вас избраната криптовалута!

Навих се ! Как да започна ?

Вече сте разгледали предложените от нас пакети. Имате парите и сте готови да се впуснете в това приключение !

Пуснете поръчка от нашият онлайн магазин за избраната услуга и търпеливо изчакайте да се свържем с вас. След разговор с наш оператор ще проверим до колко сте запознати с материята и знаете ли какво точно ще правите. Искаме да поясним ,че е много важно за нас клиентите ни да са информирани и да са наясно в какво се включват. Ще ви отговорим на всички зададени въпроси и когато преценим ,че сте готови ще ви поканим в офисът на партньорите ни, намиращ се в град Бургас да обсъдите всичко свързано със сделката. Ако естествено нямате възможност да се срещнете лично с тях можете да преведете директно желаната сума по банкова сметка и още след 48 часа добивът ще започне !

Как ще ми се изплащат средствата ?

дата на изплащане

 

При сключването на договора ще трябва да предоставите адрес на ваш портфейл. Ако договорът е за добив на Биткойн, адресът естествено ще трябва да бъде на биткойн портфейл.

Изплащането ще става всеки Понеделник във вашият личен портфейл.

Имат ли бъдеще криптовалутите ?

Определено, според нас криптовалутите имат огромно бъдеще по цял свят. Блокчейн мрежата, благодарение на която всъщност се осъществяват транзакциите с биткойн има повече от сигурно бъдеще. Инвестицията ,която ви предлагаме да направите към момента е безсрочна и добивът ви ще продължава докато съществуват блокчейн мрежата и криптовалутите като цяло.

Ако следите сайта ни и новините ,които споделяме ще се убедите в думите ни ! 

 


Можете да харесате нашата Фейсбук страница и да ни последвате в Twitter за да сте винаги в центъра на събитията в крипто света.

 

Comments are closed.