monero cryptocurrency
Анализи

Какво представлява Monero

Монеро, означен като “XMR”  с визията на разпознаваеми оранжеви и сиви нюанси е най -голямата криптовалута, фокусирана върху анонимността в момента.

Прочетете още: Coinbase И GDAX Преминават Към Пълна Поддръжка За SegWit

Какво точно е Monero и как се различава от Bitcoin?

Monero е внедряване на стар протокол от блокчейн, наречен “CryptoNote”. Това е в ярък контраст с някои от другите криптовалути от топ 10 през изминалата 2017г.

Екипът на “Монеро”, оценявайки еволюционния път, изваян от загадката на индустрията Сатоши Накамото, вярва че Биткойн е пропуснал ключова характеристика. Именно анонимността.

При блок-веригата на Bitcoin процедурата е такава, че за всяка Bitcoin транзакция всеки човек може да прегледа отворената книга. Така могат да се търсят и идентифицират както адресите на получателя, така и на подателя на портфейла. Чрез използването на Bitcoin за ежедневни транзакции ние доброволно предоставяме нашата финансова история пред света за одит.

Стремежи към по-добра анонимност

Екипът на анонимната криптовалута се стреми да намери по-ефективен начин за заглушаване на подателите на транзакции, без да се компрометира сигурността, прозрачността и децентрализацията, очаквани от топ криптовалутите на пазара. Те намериха своя отговор при потвърждаване на транзакциите с алгоритъм за множество подписи, подходящо наречен “ring signature”. С него няколко страни потвърждават, че една и съща транзакция е изпратена от един и само един от множеството подписи. След като тази транзакция бъде потвърдена и добавена към следващия блок на “Монеро” не е възможно всеки да знае точно кой от многото подписи, от които идва сделката е реалният.

В допълнение Monero се занимава с връзката чрез създаване на блок-верига от транзакции, които показват публични ключове за еднократно използване вместо блок-верига от транзакции, показващи повторно използвани пощенски адреси.

Важно е да отбележим още два различни факта за Monero. Първо, това е единственият от топ 10 на най-големите проекти, които не са подкрепени финансово, логистично или законно от частна или публична институция (към декември 2017 г.) Второ, общността Monero е също така особена за нови потребители, които искат да спекулират или да се обогатят бързо в крипто пространството – те плодоносно казват на потребителите да не купуват Монеро без да са направили свои собствени проучвания за него.

Как да закупим “Monero”

Следвайте тези няколко лесни стъпки за да закупите Монеро. 

Посетете нашите партньори на адрес:      www.bitcoinsatthemoment.com 

Чрез приятната на вид и лесна за употреба платформа вие можете да закупите Биткойн, Етериум и Лайткойн. Методите на заплащане, които приемат са доста разнообразни за ваше улеснение. Можете да заплатите чрез търгуване в кеш, което винаги е най-добрата опция, чрез easypay/изипей; по банков път; western union и каса на ПИБ. Момчетата са изключително коректни и биха съдействали на всеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След закупуване на избраната криптовалута от тях вие можете да я изпратите директно към платформата за онлайн търговия Binance където да я обмените за Монеро.

Всъщност първо си направете регистрацията в борсата ,където ще получите адрес на портфейла си ако в момента нямате такъв. Този адрес ще дадете на момчетата от www.bitcoinsatthemoment.com, а те от своя страна ще изпратят закупената валута от вас директно в Binance.

 

Регистрация в Binance

 

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се за нашите новини във Facebook и Twitter .

 

Leave a Comment