Интересни

Употреба на биткойн

Навярно много от вас се питат каква е реалната употреба на биткойн.

Колкото и да сме изостанали като държава ,специално в това отношение сме отворен народ и все по-лесно разбираме и приемаме новите технологии ! Хората приемащи разплащания с крипто определено на този етап от неговото развитие тук не са много ,но лично аз се учудих всъщност колко са. В раздел обяви на нашият уебсайт можете да разгледате някои предложени оферти за покупка на стоки и услуги с биткойн. Също така можете да проверите пълният списък на http://btc-club.bg/ и да се възползвате от услугите на онлайн магазини , хотели и мнг. други !

Много световни организации също приемат заплащане с крипто валути. В някои страни се работи по закони за заплащане на данъци с криптовалути, а употребата им като цяло става на все по-високо ниво с всеки изминал ден!

Следващата информация ,която ще ви дадем определено е на НАПЪЛНО ваша отговорност ако решите да се възползвате от нея ! 

 DARK WEP 

DARK WEB е мястото където се използват огромна част от биткойните в обръщение! Това е място ,което не се индексира от известните ни търсачки, място в което  нормалното е рядкост и има ВСИЧКО! Там се влиза от специален браузър, хубаво е да НЕ се прави от лаптопа у вас и все пак ви съветваме да не го правите изобщо. Там хора си предлагат услугите за убийства, изнасилване, порнография с деца, продават се органи, оръжия та дори и човешко месо. Шансът да попаднеш на хакери и психопати, а в най-лошият случай хакер психопат винаги е на лице. Не са малко на брой страшните истории от потребители ровили се там. Та ако все пак толкова се чудите къде да изхарчите биткойните си ,ние ви показахме ,че вариянти има!

Когато говорим за незаконна услуга с глобален мащаб ,която трябва да се заплати някъде и с нещо то определено мястото може да бъде и тук! Дали имаме нещо на предвид ли? Може и да имаме ,но без доказателства всичко ще остане просто теория. Имате милиарди и трябва да заплатите на човека ,или групата ‘Х’ да извърши даден атентат. Въпросът къде ще поръчате атентата и как ще платите на хората за да останете анонимни ,дори пред тях и в същото време да нямате свидетел? Вие си отговорете.

 


Ако статията ви е била полезна , моля харесайте нашата страница във Фейсбук ! 

Leave a Comment