neobux пари от интернет

NeoBux – номер 1 PTC сайт

NeoBux – Може би най-старият и доказал се ПТЦ сайт ,за който едва ли не сте чували !

Какво направихме ние по пътя си на развитие в сайта и последните ни наблюдения за него от първо лице !

Регистрация от тук 

 

 

 


2$ минимална сума за изтегляне


работи с Payza където парите ви се изпращат моментално при поискване


между 3 и 5 цента от рекламите ,които ви се полагат на всеки 24 часа ( при нас вече са около 0.15$ дневно ,защото закупихме златен акаунт за една година ) 


отделно приложение към браузъра ви ,което да ви известява за всяка новопоявила се реклама – Neobux AdAlert


След всяка изгледана реклама ви се дават 4 АДПРИЗЕ реклами ( 4 шанса да спечелите парична награда към сметката си – 0.25 цента , 0.50 цента , 2 долара , 5 долара , 10 долара ,25 долара , 50 долара , и голямата награда Златно членство за 1 година в сайта .


Стратегията ми спрямо този сайт е изградена на реинвестиране на изкараните пари в първите 2-4 месеца докато не си наема 50 реферала и не им удължа периода ,в който ще са мои до 240 дни на всеки (има 30% отстъпка от цената им ,когато ги наемеш за 12 месеца . След което купувам следващите 50 .Имайте на предвид ,че изобщо не е толкова лесно колкото изглежда и хората ,които печелят реално от този сайт са наистина малко . Искам да кажа ,че трябва да си постоянен и да имаш доста нерви ! Нищо хубаво не идва лесно .


Обновление 30.3.2018 година (Ново)

Рязка промяна в плана. От наетите реферали оставихме 100 броя поради причината, че не се ли рециклират (заменят) на време доходността пада и работите на загуба в сайта.

Какво имаме на предвид под (не се рециклират на време) ?

Имаме на предвид, че докато заменяме неактивните реферали по 3,4 броя на ден, доходността ни стои добра и сме на печалба, но ако пропуснем седмица и ги оставим на произвола доходността пада до толкова ,че дори не можем да им заплатим за нов месец.

За това решихме да оставим 100 броя и да им обръщаме достатъчно внимание. Доходността се вдигна и от 100 броя изкарваме средно по 2 $ на ден (200 клика).

За напред ще им удължаваме наема за по 1 година, от което ще спестим още средства (има 30% намаление на цената за реферал ако го наемеш за 240 дни) .

Все още не сме теглили средства, но мислим към средата на Април месец да изтеглим първите си 20$.

Обновление 27.2.2018г.

Наети реферали 160 броя

Директни реферали 3 , от които 2 активни все още ,за което благодарим !

Среден дневен приход 1$ – 1,30$ ( Малко по-надолу е ,но все още сме на печалба след крайните калкулации )

Средно рециклиране(замяна на реферали) – всеки ,който не кликне повече от 5 дни го заменяме за нов . Тази стратегия за момента ни намаля профита и не ни увеличава броят дневни кликове от реферал .

Профит: Към момента започнахме да увеличаваме наема на рефералите си вместо да гоним старата цел от 200броя . Повече смисъл има да вземем 30% отстъпка от вече наетите реферали като ги наемаме за по 240 дни всеки ,отколкото да наемаме още при по-висока цена. 

ЦЕЛ : 160 реферала наети за 240 дни ,след което почваме поетапно възвръщане на инвестицията . В момента ,в който възвърнем 70$ от златния акаунт и 10$ от първоначалната покупка на реферали ще започнем ново наемане на реферали поне до 500 броя. 

АД ПРАЙЗ (НАГРАДИ) – 2Х 100 NEOPOINTS , 3Х 10 NEOPOINTS . Интересното тук е ,че не сме пропускали и ден ,а все още нямаме взета парична печалба !

Профита ни към момента е около 30 лева печалба месечно.

 

Обновление 12.2.2018г. 

Наети реферали 150 броя

Директни реферали 3 , от които 2 активни

Среден дневен приход 1,50-2 $ 

Средно рециклиране(замяна на реферали) дневно по 2,3 броя .

Профит има ,тъй като освен ,че си плащаме на сегашните реферали , остават и пари за наемане на още .

ЦЕЛ : 200 НАЕТИ РЕФЕРАЛА – в срок от 240 дни всеки . Няма да е по-бързо от 60 дни !

Сайтът е и с частично нов дизайн ,който също е доста приятен !  

 

Очаквания : 

До края на лятото сайтът да ни генерира 100$ месечна печалба . Все е нещо за 15-20 минутки прекарани в сайта на ден . На мен дори ми действа разпускащо .

Реферали :

Рефералите са тези (реални хора) , или (ботове) – това зависи от NeoBux ,които наемаме срещу определено заплащане и при всеки техен клик (максимум 4 дневно) ние получаваме пари . Те са рисковничето на сайта . Как ги управляваме ? Лично ние рециклираме на всеки 7 дни ако реферала не е кликал ( рециклиране – замяна на реферала с друг ако е неактивен срещу 7 цента ) . От останалите опции никоя не ни кефи и не сме ги пускали .

За срок от 2 месеца ние: ( НАЧАЛО )

Инвестирахме 70$ за Златно членство по празниците( промоция – иначе е 90$ ) .

Инвестирахме 10$ за 50 бр. реферали по същото време .

Общо 80$ в нашият случай първоначална инвестиция ( просто за да забърза нещата в пъти и да проверим в крайна сметка ще има ли смисъл от сайта ,или няма да има  ) .

Та месец след тази инвестиция вече сме купили веднъж 15 и още веднъж 25 реферала . Общо 90 за този момент .Нещата се очертават на 10-15$ чиста печалба месечно (за този месец) с 90 бр. реферала . Мислим да ги увеличим до поне 200 и да започнем да им увеличаваме времето на (наем) до 240 дни , като тогава има 30% намаление от общата цена и още по-бързо биха се избили вложените средства .

 

 


За повече информация за нашите постижения в сайта , ни пишете в раздел ‘Контакти’ и с удоволствие ще ви помогнем !

За стандартни потребители достигането на сумата е доста по-бавно в началото , но ако ще се инвестира някъде в подобен тип сайтове .. тук е мястото !

 

 

 

Груба сметка – 1000 наети реферала за 1 година , от които кликат половината всеки ден – 500 х 4 клика = 500 х 0.02 = 10$ на ден = 300$ на месец = 3600$ годишно . Естествено докато стигне човек до момента с 1000 наети реферала , на които им е платено за 1 година напред и то без първоначална инвестиция се иска не малко време , но пък първоначално с 10$ можете да си наемете 50 реферала директно през дебитната си карта .

Сайтовете изложени тук за моментна дата 12.2.2018 са проверено ПЛАЩАЩИ !